ZZS premjera amatam atbalstījusi Māra Kučinska kandidatūru (191)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Zaļo un zemnieku savienība šodien Ministru prezidenta amatam atbalstījusi Saeimas deputāta Māra Kučinska (ZZS) kandidatūru, informēja ZZS pārstāve Dace Kārkliņa.

Paziņojumā medijiem pausts, ka ZZS valdi neapmierina ieilgusī neskaidrība un vilcināšanās Ministru prezidenta amata kandidātu meklējumos tikai vienas partijas rindās.

Līdz šim publiski apspriestajām Ministru prezidenta amata kandidatūrām nav bijis ne sabiedrības, ne Saeimas vairākuma atbalsta, tāpēc ZZS valde uzskata, ka jaunās valdības izveides process draud nonākt strupceļā. Turklāt šāda neskaidra situācija vēl vairāk mazina sabiedrības jau tā zemo uzticēšanās līmeni Saeimai, valdībai un politiskajām partijām.

Pirmdienas, 11. janvāra, sēdē ZZS valde vienprātīgi atbalstīja Saeimas Ilgtspējīgas attīstības komisijas priekšsēdētāja Māra Kučinska kandidatūru Ministru prezidenta amatam.

Komentāri (191)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu