Deivids Duhovnijs atklāj zvaigzni Holivudas slavas alejā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Seriāla «X-faili» aktieris Deivids Duhovnijs atklājis zvaigzni Holivudas slavas alejā.

Ar aktieri kopā bijis seriāla autors Kriss Kārters. «Bez Krisa un viņa «X-failiem» man nebūtu aktiera karjeras,» par Kārteru izteicās Duhovnijs.

Aktrise Džiliana Andersone, kura seriālā spēlē kopā ar Duhovniju, uz ceremoniju nevarēja ierasties, bet nosūtīja aktierim apsveikuma vēstules parodiju.

Izliekoties, ka sajaukusi svinīgo zvaigznes atklāšanas ceremoniju ar aktiera bērēm, viņa rakstīja: «Viņš bija jauks cilvēks. Laipns cilvēks. Diezgan gudrs. Viņam garšoja avokado un patika pilates. Aktieris, rakstnieks, draugs. Viņš vienmēr būs mana spožā zvaigzne. Lai viņa dvēselei tiek piedots, un lai viņš dus mierā.»

Pirmā no jaunajām «X-failu» sērijām amerikāņu televīzijas kanālā «Fox» tika demonstrēta svētdien.

Seriāls iepriekš tika demonstrēts deviņas sezonas no 1993. līdz 2002.gadam. Tajā attēloti Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģentu Foksa Maldera un Danas Skallijas piedzīvojumi, izmeklējot paranormālas parādības.

Seriāls saņēmis 16 «Emmy» balvas un piecus «Zelta globusus».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu