«Rīgas fotomēnesis» aicina fotogrāfus iesniegt darbus vērtēšanai (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Festivāls «Rīgas fotomēnesis 2016» aicina topošos un profesionālos fotogrāfus iesniegt darbus skatei, kur tos vērtēs īpaši atlasīta fotogrāfijas profesionāļu grupa - kuratori, foto festivālu organizatori, žurnālu redaktori un fotogrāfi, informēja festivāla komunikācijas vadītāja Zane Zajančkauska.

Portfolio skate notiks 13.maijā «Nordic Club House», Vecrīgā. Pieteikumus skatei pieņems, kamēr visas vietas būs aizpildītas.

Dalība portfolio skatē garantē vismaz piecus individuālus skates seansus ar kādu no ekspertiem. Šogad savu vērtējumu sniegs Amsterdamas fotogrāfijas muzeja «Foam» kuratore, žurnāla «YET» galvenais redaktors, Tbilisi fotofestivāla radošā direktore, žurnāla «1000 Words» izdevējs un redaktors, fotogrāfs un Minskas fotogrāfijas mēneša direktors un vēl citi eksperti.

Papildu informāciju par portfolio skati var iegūt festivāla «Rīgas fotomēnesis» mājaslapā «rigasfotomenesis.lv».

«Rīgas fotomēnesis» ir starptautisks fotogrāfijas festivāls, kas iepazīstina ar aktuālo Ziemeļeiropas un Austrumeiropas fotogrāfijā. Otrais «Rīgas fotomēnesis» notiks 2016.gada maijā un jūnijā, piedāvājot astoņas izstādes un vairāk nekā 20 notikumus ar vienojošo tēmu «Teritorijas, robežas, savienojumi».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu