Kendriks Lamars negaidīti izdod jaunu albumu (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu reperis Kendriks Lamars pārsteidzis fanus, negaidīti izdodot jaunu albumu ar astoņām dziesmām.

Albumā «Untitled Unmastered» iekļauts materiāls, kas netika izmantots iepriekšējā ierakstā «To Pimp A Butterfly». Dziesmām nav doti nosaukumi, tikai numuri.

Pēc Lamara uzstāšanās «Grammy» mūzikas balvu ceremonijā, ko ļoti augstu novērtēja kritiķi, basketbola zvaigzne Lebrons Džeimss tviterī mudināja Lamara ierakstu kompāniju izlaist albumā neizmantotos ierakstus.

Kompānijas vadītājs Entonijs Tifits atbildēja, ka par to padomāšot. Pēc Lamara jaunā albuma izlaišanas Tifits sacīja, ka faniem par to esot jāpateicas Džeimsam.

«Untitled Unmastered» vienā laikā parādījās visos lielākajos mūzikas straumēšanas pakalpojumos, tostarp «Spotify», «Apple Music» un «Google Play».

Albumā iekļauta dziesma ar dziedātāja Sīlo Grīna piedalīšanos, bet kā astoņas minūtes garās dziesmas «Untitled 07» producents norādīts dziedātājas Ališas Kīzas piecus gadus vecais dēls Īdžipts.

Nesenā intervijā Lamars atzina, ka viņam esot daudz labu ierakstu, kas netika iekļauti albumā «To Pimp A Butterfly».

«Man ir vesela istaba ar materiālu no albuma, kas man ļoti patika, bet ko nevarēja izmantot, jo nebija iegūta atļauja izmantot mūzikas fragmentu vai vienkārši neiekļāvāmies termiņos. Albumā neiekļuva apmēram desmit dziesmas, ko mīlu un kuras tik un tā izpildīšu koncertos,» Lamars teica intervijā hiphopa vietnei «2 Dope Boyz».

Vairākas no albumā atrodamajām dziesmām viņš jau izpildījis ASV televīzijas raidījumos.

Kā jau ziņots, Lamars šī gada «Grammy» ceremonijā bija nominēts 11 kategorijās. Viņš saņēma piecas «Grammy» balvas, tai skaitā par labāko repa albumu.

ASV prezidents Baraks Obama atklājis, ka viņa mīļākā dziesma 2015.gadā esot bijusi Lamara «How Much A Dollar Cost».

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu