«Harija Potera» Rona negaidītā loma «Mēness afērā» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kopš seniem laikiem rudmatis Rūperts Grints visiem saistīts ar Ronu – Harija Potera labsirdīgo draugu un skolasbiedru. Skatītāju acu priekšā izaugušajam puisim pašlaik ir divdesmit astoņi gadi, un viņš negrasās visu mūžu būt slavenā seriāla ķīlnieks.  

Viņš atkal redzams kinoteātros pavisam citādā filmā «Mēness afēra» («Moonwalkers»). Viņa varoņiem ir tikai viena līdzība – jaunajā komēdijā viņš tēlo tādu pašu jautru muļļu kā seriālā «Harijs Poters». 

Jaunajā filmā neredzēsim burvju nūjiņas un nedzirdēsim burvju vārdus, realitāti sagrozīt tajā var tikai aizliegtais pulverītis, tabletes vai cigaretes.  melnajā komēdijā R. Grints tēlo 70. gadu rokgrupas menedžeri, kurš iejaukts pasaules līmeņa mahinācijā.

«Mēness afēra» balstās uz konspirācijas teoriju par to, ka amerikāņi nekad nav bijuši uz Mēness. Skeptiķi stāsta, ka ainas ar izkāpšanu uz Zemes pavadoņa līdzējis radīt leģendārais režisors Stenlijs Kubriks.   

R. Grints atzinies, ka viņam filmas tematika ir ļoti tuva. «Reiz šī doma bija mani pārņēmusi. Es ticēju, ka izkāpšana uz Mēness bija viltota. Visaizdomīgākais šķita kadrs ar Amerikas karogu,» teicis galvenās lomas tēlotājs. Pēc «Mēness afēras» uzņemšanas Rūperta šaubas atkal kļuvušas lielākas: «Es redzēju, cik viegli kinostudijā var izveidot  ainu ar izkāpšanu uz Mēness,» ciniski sacījis slavenais brits. 

Ar jautru aizrautību parakņāties konspirācijas teorijā jau pavisam drīz varēs filmā «Mēness afēra». Latvijas kinoteātros filmu sāks rādīt 18. martā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu