Harisons Fords spēlēs piektajā filmā par Indianu Džonsu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Harisons Fords spēlēs piektajā piedzīvojumu filmu sērijas «Indiana Jones» («Indiana Džonss») daļā, otrdien paziņoja kinostudija «Walt Disney Co».

73 gadus vecais Fords atgriezīsies arheologa-piedzīvojumu meklētāja Džonsa lomā, ko pirmoreiz atveidoja 1981.gada kinolentē «Raiders of the Lost Ark» («Pazudušā šķirsta meklējumos»).

«Indiana Džonss ir starp dižākajiem varoņiem kino vēsturē. Mēs ar nepacietību gaidām 2019.gadu, kad viņš atkal atgriezīsies uz ekrāniem,» sacīja kinostudijas priekšsēdētājs Alans Horns.

Filmas darbība norisināsies 11 gadus pēc pēdējā iznākušajā kinolentē «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» («Indiana Džonss un Kristāla galvaskausa karaļvalsts») attēlotajiem notikumiem. Tajā Forda spēlētais Džonss atjaunoja attiecības ar savu bijušo mīļoto sievieti Marionu un uzzināja, ka viņam ir pieaudzis dēls Mats Viljamss, ko atveidoja aktieris Šaija Labafs.

«Walt Disney Co» neatklāj, vai 29 gadus vecais Labafs atgriezīsies filmu franšīzē.

Piektās filmas režisors būs Stīvens Spīlbergs, kurš veidojis visas iepriekšējās «Indiana Jones» kinolentes.

Filmu kopējie kases ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros ir nepilni divi miljardi ASV dolāru (1,8 miljardi eiro).

2013.gadā «Disney» no studijas «Paramount Pictures» iegādājās tiesības izplatīt «Indiana Jones» sēriju.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu