Aculiecinieki pastāsta par piedzīvoto Briseles terorakta laikā (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Basketbolists Sebastians Belins sprādziena brīdī atradies pie reģistrācijas galdiņa. Tajā brīdī viņš pat nenojauta, ka sekundes simtdaļas mainīs viņa dzīvi.

Basketbolista tēvs stāsta, ka jaunais vīrietis no sprādziena spēka uzlidojis 16 pēdu augstumā. Kad vīrietis nokritis atpakaļ uz zemes, milzīgs betona gabals uzkrita uz viņa kreisās kājas un labā gurna. Basketbolists zaudējis abas kājas, vēsta «The Independent».

Tāpat par piedzīvoto pastāsta kāda šīs valsts iedzīvotāja un žurnāliste. Viņa pie reģistrācijas galda pārbaudījusi savu biļeti, kad pamanījusi aizdomīgu melnu somu guļam netālu no viņas.

«Nepagāja ne minūte, kā dzirdēju sprādzienu,» atceras žurnāliste. Viņa atceras, kā uz zemes redzējusi guļam daudzus ievainotus cilvēkus. Visapkārt valdīja asinspirts.

«Es nezināju kā palīdzēt. Kad sapratu, ka esmu dzīva, sāku fotografēt un iemūžināt notikušo, lai par to pavēstītu pārējai pasaulei,» viņa atklāj.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu