Video tiešraide: «VEF Rīga» - «Himki» (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Riga

Latvijas čempioni basketbolā «VEF Rīga» šobrīd aizvada VTB Vienotās līgas spēli, savā laukumā uzņemot ULEB Eirolīgā veiksmīgi spēlējošo Maskavas apgabala «Himki». Seko līdzi video tiešraidei.

«VEF Rīga» jau ir zaudējusi izredzes iekļūt Vienotās līgas izslēgšanas spēlēs.

Marta vidū «Himki» no darba atlaida lietuvieti Rimu Kurtinaiti, kurš savulaik vadīja arī «VEF Rīgu», bet viņa vietā pie Maskavas apgabala komandas stūres stājās Duško Ivanovičs.

«VEF Rīga» un «Himki» šosezon jau tikās decembra vidū, kad Latvijas klubs rezultatīvā spēlē zaudēja ar 93:104.

Vienotās līgas kopvērtējumā līdere ar 26 uzvarām 28 spēlēs ir CSKA, bet ar 22 panākumiem 26 mačos seko Kazaņas «Unics». Trešo vietu ar 19 uzvarām 25 spēlēs ieņem Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ», kamēr «Himki» ir par vienu panākumu mazāk, taču 26 mačos. Pa 16 uzvarām ir trīs komandām, tostarp Sanktpēterburgas «Zeņit», ko pārstāv latvieši Jānis Timma un Kaspars Bērziņš, kā arī Ainara Bagatska trenētajai «Ņižņij Novgorod» vienībai.

«VEF Rīga» ar deviņām uzvarām 26 mačos atrodas 11.vietā, kamēr Rolanda Freimaņa pārstāvētā Tallinas «Kalev» ar septiņiem panākumiem 25 spēlēs ir trīs pozīcijas zemāk. Kopvērtējuma noslēdzošo vietu ieņem «Vita», kas ir tikusi pie vienas uzvaras 27 mačos, ieņemot 16.pozīciju.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu