Piedalies konkursā! Laimē slingu un ielūgumus uz bērnu preču izstādi! (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» sadarbībā ar Ķīpsalas izstāžu zāli rīko konkursu, kurā iespējams laimēt trikotāžas slingu un ielūgumus uz izstādi «Bērnu pasaule 2016».

Viss, ko tev jādara - pareizi jāatbild uz konkursa jautājumiem!

Konkurss noslēgsies 8.aprīļa rītā, kad paziņosim trīs konkursa uzvarētāju vārdus. Viens konkursa dalībnieks laimēs trikotāžas slingu «Manduca Lime» un divus ielūgumus uz izstādi, divi dalībnieki laimēs katrs divus ielūgumus uz izstādi.

No 8. līdz 10. aprīlim dodies uz izstādi «Bērnu pasaule 2016» Ķīpsalā, kur atradīsi daudz neredzētu rotaļlietu, kas aizraus gan bērnus, gan tevi pašu!

Magnētiskais konstruktors lieliem mērķiem

Pasaulē pirmais mīksto magnētisko elementu konstruktors «JollyHeap» ir nonācis līdz mums! Komplekts sastāv no 100 mīkstiem un magnētiskiem blokiem, kurus var viegli savienot, lai veidotu dažādas struktūras un formas. Tajā vienmēr ir divu krāsu bloki, turklāt piedāvājumā ir tik daudz krāsu kombināciju, ka katrs atradīs sev tīkamāko.

Impulss spēlei, idejai un jautrībai!

Tagad bērniem ir iespēja uzbūvēt māju, lidaparātu, kuģi vai pat vardi, pašam to izkrāsot, aplīmēt vai apzīmēt un uzburt savu pasaku pasauli! Fantāziju vislabāk spēj ierosināt neapstrādāti dabas materiāli, kurus tā vien prasās izkrāsot un aplīmēt, tāpēc jaunais Latvijas zīmols «Annahouse» piedāvā bērnu ekoloģiskās rotaļlietas no kartona. Tās nav gatavas, izkrāsotas, skaļi skanošas vai dejojošas rotaļlietas – tās ir impulss spēlei un idejai, bet tālāko bērns attīsta un rada pats.

Jauna iespēja superīgai rotaļai ikvakara vannā!

Tiem, kuriem vannošanās ne vienmēr ir pa prātam, to padarīt aizraujošu palīdzēs pasaulē izslavētie pulverīši «Gelli Baff» un «Slime Baff». Tie pārveido ūdeni košā džemā, glumā želejā vai pat košā džema želejā ar popkorna aromātu, turklāt pēc tam tikpat viegli pārtop atpakaļ ūdenī. Starp citu, šī rotaļlieta ir ieguvusi daudz apbalvojumu, tajā skaitā arī “ Toy Talk Awards 2015 », kur tā saņēma balvu kā labākā iekštelpu aktivitāšu rotaļlieta.

Izkrāso un atdzīvini!

Laikā, kad viedtālruņi un planšetes pārņem pasauli, bērnus zīmēšana vairs tik ļoti neaizrauj. Tikai ne ar «DEVAR Kids» 3D krāsojamām grāmatām! Šīs grāmatiņas sniedz iespēju bērnam pašam izveidot savu auto modeli, pūķi, princesi vai kādu citu varoni, izkrāsot to un pat atdzīvināt. Lai būtu vēl aizraujošāk, tiem papildus var pievienot balsi, mūziku un kustības. 3D krāsojamās grāmatas dāvās pozitīvas emocijas katram bērnam!

Veiksmi konkursā!

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu