Latviju «Jaunajā vilnī» pārstāvēs Samanta Tīna; Pauls piedāvā palīdzību (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu dziedātāja Samanta Tīna (27) šogad izraudzīta kā Latvijas pārstāve starptautiskajā dziesmu konkursā «Jaunais vilnis», kas arī šogad notiks Sočos.

Dziedātāja Samanta Tīna izdevumam «Privātā Dzīve» stāsta, ka uz pusfinālu Maskavā tika uzaicināti 200 cilvēki. No Latvijas bija pieteikušies vēl divi dziedātāji - puisis un meitene.

Uz Maskavu katram no potenciālajiem konkursantiem vajadzēja doties par saviem līdzekļiem - apmaksāt biļetes, vīzu un viesnīcu. Taču pūliņi atmaksājušies, jo Samanta Tīna izraudzīta kā Latvijas pārstāve «Jaunajā vilnī».

Tīna žurnālam atklājusi, ka «Jaunā viļņa» organizatori norādījuši pāris lietas, ko drīkst vai nedrīkst darīt. Piemēram, neviens no 16 dalībniekiem līdz konkursam nedrīkst lietot piena produktus un ēst maizi. Samantai atsevišķi norādīts, ka viņa nedrīkst griezt un krāsot matus.

«Ja vajadzēs, esmu gatava nodzīt matus kaut uz nullīti,» par organizatoru vēlmēm saka Tīna.

Samantu Tīnu apsveicis arī Maestro Raimonds Pauls, kurš dziedātājai piezvanījis, kā arī piedāvājis konkursā izpildīt kādu no savām melodijām.

«Maestro mani uzaicināja uz studiju, viņš atlicis dziesmu, kas būs jādzied, ja man tā patiks. Esmu neizsakāmi pateicīga par doto iespēju,» saka Tīna.

Dziesmu konkurss «Jaunais vilnis» arī šogad notiks Sočos, laikā no 3.līdz 9.septembrim.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu