Foto: Kā izskatās Justa uzstāšanās uz «Eirovīzijas» lielās skatuves (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Thomas Hanses (EBU), Anna Velikova (EBU)

Latvijas «Eirovīzijas» dziesmu konkursa delegācija uz Zviedriju devās 3.maijā, jau nākamajā dienā Justs kāpa uz lielās «Eirovīzijas» skatuves, lai izmēģinātu savu uzstāšanos. Ieskaties fotogalerijā!

«Dalība «Eirovīzijā» man nozīmē ļoti daudz. Tie ir mani pirmie soļi lielajā mūzikas industrijā un paldies visiem, kas ļāva tam notikt,» par uzstāšanos saka Justs.

Atgādinām, ka Justs Sirmais Latviju starptautiskajā konkursā pārstāvēs ar Aminatas Savadogo sarakstīto dziesmu «Heartbeat».

Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināli notiks 10.maijā un 12.maijā, bet lielais fināls - 14.maijā. Justs konkursa otrajā pusfinālā uzstāsies ar pirmo kārtas numuru. Latvijai tajā būs jākonkurē ar Albānijas, Austrālijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Bulgārijas, Dānijas, Maķedonijas, Gruzijas, Īrijas, Izraēlas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Rumānijas, Serbijas, Slovēnijas, Šveices un Ukrainas pārstāvjiem. Abus pusfinālus, kā arī finālu varēs vērot tiešraidē LTV 1.kanālā.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu