Zviedrijā notiks Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmais pusfināls (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Zviedrijā norisināsies starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmais pusfināls, kurā piedalīsies 18 valstu pārstāvji.

Šovakar par vietu Eirovīzijas konkursa finālā cīnīsies izpildītāji no Armēnijas, Austrijas, Azerbaidžānas, Bosnijas un Hercegovinas, Horvātijas, Kipras, Čehijas, Igaunijas, Somijas, Grieķijas, Ungārijas, Islandes, Maltas, Moldovas, Melnkalnes, Krievijas, Sanmarīno un Nīderlandes.

Konkursa otrais pusfināls notiks 12.maijā, un tajā ar pirmo kārtas numuru uzstāsies Latvijas pārstāvis Justs Sirmais, izpildot dziesmu «Heartbeat». Latvijai šajā pusfinālā būs jākonkurē ar Albānijas, Austrālijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Bulgārijas, Dānijas, Maķedonijas, Gruzijas, Īrijas, Izraēlas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Rumānijas, Serbijas, Slovēnijas, Šveices un Ukrainas pārstāvjiem.

Konkursa fināls notiks 14.maijā.

Abus pusfinālus, kā arī finālu varēs vērot tiešraidē Latvijas Televīzijas 1.kanālā.

Jau ziņots, ka pērn Latvija starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, pateicoties dziedātājas Aminatas Savadogo sniegumam, ieņēma sesto vietu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu