Pēc trīs gadu pauzes Markus Riva laidis klajā dziesmu latviešu valodā (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Markus Riva laidis klajā dziesmu latviešu valodā «Laika upe», kas ir pirmā viņa izdotā dziesma dzimtajā valodā pēdējo trīs gadu laikā, informēja dziedātāja menedžmenta pārstāvji.

Jaunā dziesma atklāj jaunu posmu mūziķa karjerā, jo «Laika upe» muzikāli un stilistiski atšķiras no iepriekš radītiem un izdotiem skaņdarbiem Markus Rivas daiļradē.

Kā stāstīja pats dziedātājs, viņš ja ilgu laiku briedis šim notikumam - ierakstīt dziesmas dzimtajā valodā. «Daudzas lietas ir mainījušās manā karjerā pēdējo gadu laikā un mainījusies arī mūzika, kuru radu un izpildu. «Laika upe» ir dziesma, kas mani uzrunāja jau no pirmās skices, un jutu, ka šo skaņdarbu vajag ierakstīt latviešu valodā,» klāstīja Markus Riva.

Jaunās dziesmas mūzikas autors ir ukraiņu komponists Ruslans Kvinta, ar kuru kopā arī noticis dziesmas ieraksta process Kijevā. Komponists sarakstījis daudzus populārus skaņdarbus ukraiņu un krievu māksliniekiem, bet sadarbība ar latviešu mūziķi viņam ir pirmreizējs notikums.

Markus Riva līdz šim izdevis četrus solo albumus, iekļuvis starptautiskā televīzijas šovā «Gribu pie Meladzes» finālā, bet pašlaik viņš strādā pie jaunas programmas latviešu valodā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu