Kas gaidāms šomēnes? Lasi jūnija horoskopā (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jūnija mēneša horoskops

AUNS Jūnija pirmajā nedēļā nav ieteicams pieņemt padomus, atbalstu no malas, paļaujies uz savām zināšanām. Tai pašā laikā, nekļūsti augstprātīgs, komunicējot, ar apkārtējiem esi ieturēts, diplomātisks. Mēneša vidus vairāk atbilstošs finanšu lietu risināšanai. Iespējams, saņemsi piedāvājumu papildus nopelnīt. Tomēr esi apdomīgs, pirms ko uzsākt, kā nākas pārliecinies vai solītais atbilst patiesībai vai potenciālie sadarbības partneri nav ar netīru pagātni. Kopumā svarīgākos darbus atstāt uz jūnija izskaņu, jo tad tavs temperaments nedaudz mitēsies, spēsi daudz vēsāk izanalizēt notiekošo, attiecīgi - pieņemt atbilstošākus lēmumus. Jūnija beigās tevi gaida radošais pacēlums. Ja profesija neļaus izpaust radošās dotības, tad meklēsi iespēju pierādīt savus talantus, kādā interešu grupā, draugu lokā.

VĒRSIS Centies pēc iespējas biežāk būt sabiedrībā. Spēja pasniegt sevi, šarms un izcilās runas dotības veicinās ne tikai jaunu biznesa partneru piesaisti, bet palīdzēs arīdzan iemantot ietekmīgu cilvēku labvēlību, atbalstu. Jūnija sākumā labāk veiksies radošajās lietās. Vari aktīvāk pievērsties reklāmai, organizēt visdažādākās tikšanās, meklēt sponsorus savām iecerēm. Savukārt, sākot ar mēneša vidu, vari pievērsties nopietnākai darbībai, uzsākt jaunus projektus, kārtot juridiskās nianses, ar valsts struktūrām, sakārtot uzņēmuma grāmatvedības jautājumus. Paša jūnija izskaņa vairāk piemērota atpūtai. Vairāk laika ieteicams veltīt ģimenei, saviem hobijiem. Nav izslēgts, ka pavīdēs iespēja doties, kāda ceļojumā. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem piedzīvojumi garantēti!

DVĪŅI Ja esi saistīts ar tirdzniecību, žurnālistiku vai loģistikas jomu, tad zini, ka jūnijs būs patiesi saspringts un raibiem notikumiem bagāts. Tu, protams, centīsies strādāt kā darba skudra, taču brīžiem sajutīsies nepārliecināts par to, vai ieguldītais darbs sniegs vēlamo rezultātu. Var teikt tikai vienu, neatlaidīgie noteikti panāks savu! Lielisks palīgs panākumos būs pievilcīgā āriene, labas uzvedības manieres un lieliskā humora izjūta. Neskatoties uz to, ka pievērst pretējā dzimuma uzmanību nesagādās grūtības, tev pašam sākotnēji būs grūti saprast, ko tad īsti vēlies no attiecībām. Precētajiem zīmes pārstāvjiem šis var būt sava veida pārbaudījumu brīdis attiecībām. Galvenais, neļaujies pārmērīgām emocijām, nepieņem sasteigtus lēmumus un saspringtais brīdis agrāk vai vēlāk noteikti pāries!

VĒZIS Atbilstošs mēnesis pieredzes gūšanai un tālākai nodošanai, jaunākās paaudzes izglītošanai. Vienīgi uzmanies no viltus informācijas, kā arī esi uzmanīgs, rīkojoties ar konfidenciāliem dokumentiem. Labvēlīgs laiks filozofiem, zinātniekiem, reliģioziem cilvēkiem. Savā darbībā tev var nākties saskarties ar likuma vārdu, valsts varas pārstāvjiem vai labdarības iestādēm. Jūnijā lielāka nozīme var parādīties ārzemēm. Iespējama dalība ārzemju komercijā, ceļojumi, ar mērķi nopelnīt. Jūnija gaitā, šķietami nereāli sapņi piepeši kļūs var kļūt realitāti. Attiecību jomā svarīgi sabalansēt savas un partnera vēlmes. Kā jau emocionālam un gādīgam partnerim, tev gribēsies vairāk apčubināt savu otro pusīti, bet skaties, ka tas jau nesāk palikt par pašsaprotamu ieradumu. Tev vajag zināmu uzmanību, komplimentus un lutināšanu sajust arī savā virzienā!

LAUVA Ar savu optimismu un draudzīgumu noteikti atradīsies darba kolektīva uzmanības centrā. Arī mājās pratīsi uzlabot omu tuviniekiem, tai pašā laikā, vēlēsies, lai arī viņi parūpējās par tavu labsajūtu. Jo īpaši centienus gaidīsi no otrās pusītes. Ja vēlies iepriecināt sevi ar kādu lielāku pirkumu, to labāk īstenot, sākot ar trešo jūnija nedēļu, jo līdz tam iegādātais var izrādīties nekvalitatīvs vai neatbilstošs savai cenai. Darba lietās svarīgās būs pats jūnija sākums un tad noslēgums. Vispārīgi skatoties, profesionālajā plānā lielu nozīmi spēlēs prasme pielāgoties jauniem apstākļiem, gatavība apgūt jaunas iemaņas un spēja uzņemties iniciatīvu. Saskarsmē ar priekšniecību, zināsi kā panākt vēlamo. Varētu pat apgalvot, ka savā ziņā, dancināsi priekšnieku pēc savas stabules.

JAUNAVA Jūnijā nevajadzētu pārāk steigties ar jauninājumiem, reformām. Labāk pieturēties pie pārbaudītām vērtībām, lielāku vērību veltīt padarītā kvalitātei. Iespējams, attiecībās ar mīļoto var pienākt zināms lūzuma brīdis, kurš prasīs izlēmīgu rīcību un skaidru apziņu, ko vēlies no ģimenes dzīves. Nebrīnies, ja partneris izrāda izteiktāku greizsirdību, tas būs pārejoši. Taču tev vajadzētu vairāk laika pavadīt kopīgās sarunās, atklāt arī savus iekšējos pārdzīvojumus. Tieši atklātība un vēlme piestrādāt pie attiecībām izrādīsies noteicoša. Lai jūnijs nešķistu psiholoģiski smags, drūms periods, zvaigznes iesaka paplašināt redzesloku, meklēt domubiedrus un dalīties ar viņiem savā dzīves pieredzē.

SVARI Mēneša pirmā dekāde iezīmēs saskanīgas attiecības ar līdzgaitniekiem. Šajā laika posmā vari gan veidot jaunus kontaktus, gan veicināt, uzlabot jau esošos. Jūtamākus panākumus spēs gūt tie Svaru zīmes pārstāvji, kuri saistīti ar mākslas pasauli, skaistumkopšanas industriju un apkalpojošo sfēru. Jūnija vidus vairāk akcentēs notikumus privātajā plānā. Iespējams, kāds pārtrauks attiecības, kurās jau labu laiku atpakaļ bija pieliekams punkts. Savukārt cits tieši pretēji, ļoti cerīgi skatīsies uz jaunizveidoto draudzību, kura solās pāriet daudz romantiskākā pakāpē. Jūnija izskaņā vari kļūt nedaudz izklaidīgāks, aizmāršīgāks, kas var nedaudz apgrūtināt darba lietas. Esi piesardzīgāks, parakstot visa veida līgumus! Nav vēlams uzņemties parādsaistības, kārtot nekustamā īpašuma jautājumus.

SKORPIONS Šis mēnesis var izrādīties kā sava veida pārbaudījumu periods. Ne reizi vien nāksies apspriest strīdīgus jautājumus, vest pārrunas ar agresīvi noskaņotiem sadarbības partneriem vai priekšniecību. Galvenais, esi pacietīgs. Kā reizi, konstruktīva un analītiska domāšana, labi argumentācija un nosvērtība būs tie pamatpostulāti, uz kuriem spēsi būvēt panākumus. Ja tev jādodas, uz valsts iestādēm, jārisina juridiska rakstura jautājumi, der apzināties, ka piemērotākais tam būs jūnija vidus! Pērējā laikā zvaigznes būs labvēlīgākas ikdienišķu pienākumu veikšanai. Attiecību plānā būsi kaislīgs, romantisks, tai pašā laikā, vēlēsies, lai partneris ļauj tev pabūt vienam, sakārtot domas.

STRĒLNIEKS Var parādīties izteikta vēlme mainīt lietu kārtību, it visā meklēt dziļāku jēgu, izdevīgumu. Nevajadzētu uzsākt vairāk darbus vienlaicīgi, jo tas mudinās rīkoties haotiski, un sevišķi asi tas var izpausties materiālajā aspektā. Ja pratīsi savākties, darīsi lietas secīgi, pēc iepriekš nosprausta plāna, spēsi piedzīvot patiesi jūtamu uzplaukumu. Zīmīgāks mēnesis tiem Strēlniekiem, kuri saistīti ar mediju pasauli, pedagoģiju un tūrisma jomu. Tiekoties ar sadarbības partneriem, priekšniecību, jābūt maksimāli lietišķam, jāspēj veiksmīgi argumentēt savs viedoklis. Mājas dzīvē zīmīgāka var izrādīties jūnija otrā puse, kad pastāv lieliskas iespējas uzlabot attiecības ar otro pusīti, rast kopīgu hobiju vai veiksmīgi vienoties par ambiciozu mājas labiekārtošanas projektu.

MEŽĀZIS Jūnija sākumā centies maksimāli precīzi izpildīt visus priekšniecības norādījumus un noslēgto līgumu nosacījumus. Nekādā gadījumā neuzsāc netīru spēli, jo vēlāk tas neatgriezeniski atsauksies, uz reputāciju un ienākumiem. Kopumā mēnesis prasīs lietišķu, nopietnu nostāju, neskatoties uz to, ka aiz loga ir vasara. Iespējams, tev vajadzēs pārstāvēt sava uzņēmuma intereses, kādā ārzemju forumā vai doties ārpus valsts, lai paplašinātu lietišķo kontaktu loku. Neskatoties, uz akcentētajām darba lietām, tu vienalga atradīsi brīžus, kad ļauties tīkamai atpūtai. Vīriešiem patiks izcelties pretējā dzimuma acīs, daži uzvedīsies kā īsti senlaiku bruņinieki. Savukārt daiļais dzimums par savu uzmanību liks pacīnīties, savus simpātiju apliecinājumus tāpat vien apkārt nemētās.

ŪDENSVĪRS Būtisks mēnesis no savstarpējo attiecību viedokļa ar ģimenes locekļiem, priekšniekiem, varas pārstāvjiem. Ja spēsi būt taktisks, objektīvs un tai pašā laikā - aktīvs, uzņēmīgs un attapīgs, tev noteikti veiksies! Profesionālā un materiālā kontekstā šis patiesi var izrādīties zīmīgs mēnesis. Lieti noderēs tava oriģinālā, nestandarta domāšana, oratora talants. Jūnijs var izrādīties veiksmīgāks tiem, kuri saistīti ar inženiertehniskām lietām, IT jomu, zinātni kopsummā. Ārpus darba ieteicams vairāk pabūt domubiedru vidē, jo tajā tu ne tikai spēsi atgūt spēkus turpmākajiem darbiem, bet arīdzan gūt jaunas idejas, pieredzi. Attiecību lauciņā ļoti svarīga liksies spēja būt neatkarīgam. Kaut gan skatījums uz šo aspektu tev un partnerim var būt atšķirīgs. Centies panākt kompromisu starp savām un otrās pusītes vēlmēm.

ZIVIS Cilvēki, situācijas, ar kurām saskarsies, veicinās tavu sabiedrisko darbību, palīdzēs veidot kā lietišķos, tā arī draudzīgos kontaktus. Mīļotais cilvēks negribot var uzlabot tavu sociālo statusu, palīdzēt sasniegt jūtamākus panākumus. Lai nerastos finansiālas problēmas, centies būt taupīgāks un apdomīgāks, kārtojot naudas jautājumus, it sevišķi, ja esi paredzējis ieguldīt privātos līdzekļus kādā projektā. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem ātri vien radīsi kopīgu valodu. Kopumā par sevi radīsi atsaucīga, iejūtīga cilvēka iespaidu, kas tikai veicinās sastrādāšanos ar kolēģiem, sadarbības partneriem. Mīlas jomā līdzīgi, kā citās dzīves sfērās, par panākumiem nebūs jāsūdzas, it sevišķi, ja pats zināsi, ko tieši vēlies panākt.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu