Foto: Dailes teātra aktieri līksmo sezonas noslēguma pasākumā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/Apollo

11.jūnijā ar koncertu «Spanovska ballīte - 2.sērija» un ballīti Dailes teātris noslēdza sezonu. Ieskaties fotogalerijā!

Dailes teātra sezonas noslēgumā aktieri atkal satikās jautrā ballītē ar visiem mīļām un pazīstamām dziesmām. No smiekliem līdz nopietnībai un atkal atpakaļ.

Noslēguma ballē spēlēja un dziedāja Latvijas Nacionālā teātra aktieru ansamblis «Greizais ratiņš», notika spēle «Ko es zinu par Dailes teātri?», diskotēka un dejas. Balli un spēli vadīja populārākie Dailes teātra aktieri.

Koncertā «Spanovska ballīte – 2.sērija» piedalījās Olga Dreģe, Ieva Segliņa, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ērika Eglija, Sarmīte Rubule, Artūrs Skrastiņš, Lauris Dzelzītis, Jānis Paukštello, Ilze Vazdika, Juris Strenga, Gints Grāvelis, Ģirts Ķesteris, Artis Robežnieks, Gints Andžāns, Lidija Pupure, Āris Rozentāls un Gunārs Placēns, kā arī bigbends «Mirāža».

Koncertu veidoja radošā grupa - Intars Rešetins, Artūrs Skrastiņš, Lauris Dzelzītis, Juris Vaivods, Mārtiņš Vilkārsis un Inga Krasovska.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu