Mančestras «City» paraksta līgumu ar ukraiņu talantu Zinčenko (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Ambiciozā Anglijas futbola premjerlīgas vienība parakstījusi līgumu ar talantīgo Ukrainas pussargu Oleksandru Zinčenko, pirmdien informē komanda.

19 gadus vecais Zinčenko Ukrainas izlases sastāvā piedalījās Eiropas čempionātā. Ukraina gan netika tālāk par grupu turnīru.

Zinčenko tiek uzskatīts par vienu no savas paaudzes talantīgākajiem Ukrainas futbolistiem. Iepriekšējā sezonā viņš pārstāvēja Krievijas premjerlīgas vienību FC «Ufa».

Līguma detaļas netiek izpaustas, bet Krievijas mediji vēsta, ka vienošanās panākta uz pieciem gadiem. Zinčenko «City» komandā vēlējies redzēt tās jaunais galvenais treneris spānis Hoseps Gvardiola, kurš iepriekš vadīja Vācijas futbola flagmani Minhenes «Bayern».

2015./2016. gada sezonā Zinčenko piedalījās 24 Krievijas premjerlīgas spēlēs, kurās izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Viņš kļuvis par ceturto komandas jaunpienācēju, kuru piesaistījis Gvardiola.

Zinčenko ir jaunākais futbolists Ukrainas izlasē, kurš guvis vārtus. Viņš laboja leģendārā Andrija Ševčenko rekordu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu