Visi līdzekļi labi, ja slinkums iet uz darbu. Neticams stāsts no Kazahstānas! (6)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kazahstānas Kokšetau pilsētā policija ir aizturējusi 24 gadus vecu iedzīvotāju, kurš bija izdomājis stāstu par savu nolaupīšanu, lai izvairītos no došanās uz darbu, vēstīja interneta ziņu medijs nur.kz.

Kokšetau iekšlietu pārvaldē bija vērsusies 45 gadus veca šīs pilsētas iedzīvotāja, kas pastāstīja, ka dēls piezvanījis uz viņas mobilo telefonu un paziņojis, ka nezināmas personas viņu nolaupījušas no mājas pagalma un tur nezināmā vietā. Baidoties par dēla dzīvību, viņa vērsās policijā, pavēstīja Akmolas apgabala iekšlietu departaments.

Meklēšanas gaitā policija pārbaudīja visas pamestās ēkas un pagrabus Kokšetau pilsētā un pēc datubāzēm meklēja iespējamos nolaupītājus.

Noskaidrojās, ka nekāda nolaupīšana nav notikusi. Puisis, iedzerot kopā ar paziņām, bija izdomājis stāstu par nolaupīšanu savai mātei, lai nebūtu jāiet uz darbu.

Pret viņu ir ierosināta krimināllieta par apzināti nepatiesu ziņu sniegšanu, un viņš ir ievietots pagaidu aizturēšanas izolatorā.

Par šo likumpārkāpumu draud brīvības ierobežošana vai brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz septiņiem gadiem.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu