Kārdifā piektdien paredzēta Velsas izlases parāde un svinības (5)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Velsas futbola izlasei pēc atgriešanās mājās piektdienas pēcpusdienā paredzēts parādes brauciens vaļējā autobusā pa Kārdifas ielām un pasākums, ko rīko Velsas Futbola asociācija, informē «South Wales Argus».

Eiropas čempionāts bija Velsas izlases pirmais lielais starptautiskais turnīrs kopš 1958. gada, kurā Krisa Koulmena trenētā komanda aizkļuva līdz pusfinālam, kurā trešdien Lionā ar 0:2 piekāpās Portugālei.

Svinības notiks stadionā, kurā spēlē «Cardiff City», kurā būs uzbūvēta skatuve un paredzama arī rokgrupas «Manic Street Preachers» uzstāšanās.

«Uzskatām, ka tā ir lieliska iespēja katram atzīmēt šo Velsas futbolam vēsturisko laika posma,» saka Velsas Futbola asociācijas ģenerālsekretārs Džonatans Fords.

«Tas, ko mēs novērojām gan mājās, gan Francijā, bija fantastika, un mēs ceram, ka kaislīgie līdzjutēji izbaudīs vēl vienu brīdi kopā ar spēlētājiem noslēdzot šīs dažas neaizmirstamās nedēļas.»

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu