Filmu festivāls «2Annas» šovasar piedalīsies vēl 4 vasaras festivālos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas starptautiskais filmu festivāls «2Annas» šovasar piedalīsies vēl četros vasaras festivālos - Lūznavas muižas Mākslas piknikā, kino un mākslas festivālā «RojaL», starptautiskajā mūzikas festivālā «Laba daba» un Rīgas svētkos, informēja «2Annas» sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Zane Gruntmane.

Jau svētdien, 24.jūlijā, festivāls ar trīs īsfilmu programmām viesosies Lūznavas muižas Mākslas piknikā. Programma uzrunās dažādu paaudžu kino gardēžus. Būs ārvalstu animācijas un īsfilmas bērniem, kā arī par godu muižas īpašnieka poļu izcelsmei tiks piedāvāta īpaša īsfilmu programma, kas tapusi sadarbībā ar Polijas īsfilmu festivālu «Žubroffka».

Savukārt iezīmējot Lūznavas muižu kā ievērojamu kultūras centru un Kerbedzu ģimenes vasaras rezidenci 20.gadsimta sākumā, «2Annas» kuratori kino pikniku noslēgs ar vizuāli iespaidīgu un mākslinieciski estētisku īsfilmu programmu.

Nākamnedēļ «2Annas» ar labākajām 2015.gada festivāla īsfilmām viesosies Rojā, sestajā kino un mākslas festivālā «RojaL». Festivāla apmeklētājiem būs iespēja redzēt septiņas «2Annas» godalgoto režisoru animācijas un spēles īsfilmas, dokumentālās filmas un vidēja garuma filmas no Ziemeļu un Baltijas valstīm, Nīderlandes, Polijas un Krievijas.

Augustā «2Annas» klejojumi ar īsfilmām un radošajām darbnīcām kā bērniem, tā pieaugušajiem sasniegs starptautisko mūzikas festivālu «Laba daba» Ratniekos un Rīgas svētkus.

Savukārt 21.Rīgas starptautiskais īsfilmu festivāls «2Annas» šogad norisināsies no 27.septembra līdz 2.oktobrim Rīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu