Foto: Ķīpsalā atklāj pārtikas industrijas izstādi «Riga Food 2016» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Šodien Ķīpsalas izstāžu hallē atklāja Baltijas nozīmīgākā pārtikas nozares izstādi »Riga Food 2016».

Atklāšanas ceremonijā piedalījās Valsts prezidents Raimonds Vējonis, Ministru prezidents Māris Kučinskis, (ZZS), zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS), kā arī Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības «BT1» valdes priekšsēdētājs Viesturs Tīle un izstādes projekta vadītājs Rolands Nežborts.

Pēc atklāšanas ceremonijas tika apbalvoti izcilas kvalitātes pārtikas produktu konkursu uzvarētāji piena produktu un medus kategorijās.

Kā ziņots, starptautiskā pārtikas, dzērienu, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde »Riga Food 2016» notiks no šodienas, 7.septembra, līdz 10.septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstādi papildinās plaša pasākumu, paraugdemonstrējumu un konkursu programma.

Šogad izstādē dalību pieteikuši 700 dalībnieki no 37 valstīm - gan uzņēmumi, kas izstādē piedalās katru gadu, gan kompānijas, kas sevi prezentēs pirmo reizi. Izstādē būs 14 valstu kopstendi. Šogad īpaši kupli būs pārstāvēti Latvijas uzņēmumi, kuri startē ne tikai atsevišķos stendos, bet arī Latvijas nacionālajā kopstendā un Latvijas reģionu ekspozīcijās. Izstādes apmeklējumam ir reģistrējušies profesionālie apmeklētāji no 57 valstīm.

Izstādes darba laiki: šodien, Profesionāļu dienā, - no plkst.10 līdz 17, 8.septembrī un 9.septembrī - no plkst.10 līdz 19, bet 10.septembrī - no plkst.10 līdz 17.

»Riga Food» rīko «BT1» sadarbībā ar Zemkopības ministriju, Agroresursu un ekonomikas institūtu, Latvijas Tehnoloģisko centru, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru, SIA «EEN Latvija», Pavāru klubu, Latvijas Bārmeņu federāciju, organizāciju «Diplomatic Economic Club Latvia» u.c.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu