Otrdienas horoskops: 30. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Vitalinka/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 30. aprīlim. 

AUNS

Ļoti svarīga sabiedriskā dzīve, kontaktu veidošana un komunikācija. Dodies uz pasākumiem, sazinies ar draugiem. Atradīsi domubiedrus un atbalstītājus iecerēm.

VĒRSIS

Uzzināsi noderīgu informāciju un gribēsi ar to dalīties. Tikai izvērtē, ko gribi apspriest vai stāstīt citiem, lai tevi nesāk uzskatīt par pļāpu un baumotāju.

DVĪŅI

Ja vienlaikus risināmi vairāki jautājumi, tad galvā var rasties domu haoss. Apspriežot darba jautājumus, nekautrējies runāt par samaksu, bet nepieņem lēmumus steigā vai emociju iespaidā.

VĒZIS

Veiksmei ir mainīga daba, tāpēc – rīkojies! Algotā darba darītājiem ir iespējas iegūt sev kādus bonusus: labāku atalgojumu, augstāku amatu. Biznesa cilvēkiem savukārt jauni kontakti un veiksmīgas darījumu sarunas.

LAUVA

Vajadzētu izvērtēt, kas ir tavi sadarbības partneri – vai viņi atbalsta tavas idejas un ir gatavi strādāt komandā. Iespējams, kāda sadarbība jāpārtrauc un jālūkojas pēc jauniem kompanjoniem.

JAUNAVA

Labs laiks profesionālai izaugsmei un karjerai. Ja dzīve tādas iespējas nepiedāvā, tad ir vērts apsvērt ideju par privātu biznesu. Tā ir lieliska sajūta, kad esi pats sev priekšnieks un noteicējs.

SVARI

Nepaļaujies uz citu solījumiem, bet visu pārbaudi pats. Ja atklājas, ka kāds runā puspatiesību vai sava slinkuma dēļ kaut ko nav izdarījis līdz galam, tad ar tādu cilvēku tev nav pa ceļam.

SKORPIONS

Veiksmīga diena. Tu proti lieliski parādīt savus talantus – loģiski izdomāt, pamatot viedokli, pārliecināt oponentus. Vakarā mājas pienākumi. Ja plāno lielāku pirkumu, rūpīgi izpēti cenu piedāvājumu.

STRĒLNIEKS

Neklausies, ko ļaudis runā. Ja ir plāns, tad jārīkojas. Varbūt vienīgi jāatsvaidzina zināšanas, vai jāapgūst kaut kas jauns - dzīvo ar skatu nākotnē, tavas idejas steidz laikam pa priekšu.

MEŽĀZIS

Gribēsi visus uzklausīt, atbalstīt, uzmundrināt... Jauki. Bet tikai tik tālu, kamēr tas pašam neatņem laiku un enerģiju. Darbs pirmajā vietā un patlaban ir tavs veiksmes laiks.

ŪDENSVĪRS

Šodien jāraugās, lai viss pēc likuma burta un gara. Zināms jau, ka idejas ir visvērtīgākās, bet par tām reti kad vēlas maksāt. Sadarbības variantus nostiprini juridiskos dokumentos.

ZIVIS

Nevairies no papildus pienākumiem - kas jādara, tas jādara. Galvenais, lai izdevīgi materiālajā ziņā. Kad darbi paveikti, ļaujies pavasara burvībai un romantikai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu