«Lieliskais septiņnieks» ir ASV kases ieņēmumu līdere (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vesterns «The Magnificent Seven» («Lieliskais septiņnieks») aizvadītajā nedēļas nogalē ASV kinoteātros nopelnījis 35 miljonus dolāru (31,4 miljonus eiro), vēsta kino žurnāls «Variety».

Šogad iznākusī filma «The Magnificent Seven» ir jauna versija 1960.gada vesternam ar tādu pašu nosaukumu, kas savukārt bija balstīts uz 1954.gada japāņu kinolenti «Seven Samurai» («Septiņi samuraji»). 1960.gada filma Latvijā tika izrādīta ar nosaukumu «Septiņi bezbailīgie».

Galvenās lomas jaunajā filmā spēlē aktieri Denzels Vašingtons, Kriss Prats, Ītans Hauks un Pīters Skārsgords. Atšķirībā no 1960.gada filmas jaunajā versijā pārstāvēti dažādas etniskās izcelsmes aktieri. Tajā redzams dienvidkorejiešu aktieris Bjunhuns Lī, meksikāņu aktieris Manuels Garsija-Rulfo, kā arī indiāņu izcelsmes aktieris Mārtins Sensmeijers.

Otrā pelnošākā kinolente pagājušajā nedēļas nogalē bija animācijas komēdija «Storks» («Stārķi»), kurā lomas ierunājuši tādi aktieri kā Endijs Sambergs, Kelsijs Gramers un Dženifera Anistone.

Kases ieņēmumu topa trešajā vietā ierindojas drāma «Sully» («Brīnumainā izglābšanās Hudzonā») ar Tomu Henksu galvenajā lomā. Aizvadītajās brīvdienās tā nopelnīja 13,8 miljonus dolāru (12,4 miljonus eiro).

Ceturto vietu ieņem komēdija «Bridget Jones's Baby» («Bridžitas Džounsas mazulis»), kas aizvadītajā nedēļas nogalē nopelnīja vien 4,5 miljonus dolāru (četrus miljonus eiro). Divās nedēļās ASV filma guvusi ļoti pieticīgus kases ieņēmumus - 16,5 miljonus dolāru (14,8 miljonus eiro). Filmai labāk veicies ārpus ASV, kur tā kopš iznākšanas nopelnījusi 67 miljonus dolāru (60,2 miljonus eiro).

Piecinieku noslēdz šausmu filma «Blair Witch» («Blēras ragana») ar nepilniem četriem miljoniem dolāru (3,6 miljoniem eiro).

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu