Sociālo tīklu lietotāji komentē jauno pašmāju seriālu «Šķiršanās formula» (86)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/skaties.lv

27.septembra vakarā savu TV pirmizrādi piedzīvoja jaunā pašmāju seriāla «Šķiršanās formula» pirmā sērija, kurā galveno lomu atveidot latviešu aktieris Inters Rešetins. Ko par intrigu pilno seriālo domā sociālo tīklu lietotāji?

Seriāls «Šķiršanās formula» ir stāsts par dzīvi, kas sastāv no sīkiem izvēles momentiem, kuros ietilpst mīlestība – skaista un kaislīga, baiļu un ciešanu piepildīta. Kā nepadoties attiecību grūtākajos brīžos, kad ļoti gribas atmest visam ar roku, jo nekas nesanāk un neizdodas? Seriāla veidošanā galvenais akcents likts uz sižeta patiesumu, lai skatītāji varētu asociēt seriāla notikumus ar savas personīgās dzīves atgadījumiem.

Oskara (atveido aktieris Intars Rešetins) iespaidiem bagātā dzīve viņam ir pavērusi iespēju kļūt par Šķiršanās formulas bloga žurnālistu, bet viņa vadītāja Ilze Hīzere būs neviena cita kā pieredzējusī režisore un aktrise Ināra Slucka. Blogs straujiem soļiem iemanto lielu popularitāti interneta vidū, un intelektuālajam Oskaram savus dzīves stāstus ir gatavas izklāstīt visdažādāko tipu sievietes, kuras tā vien vēlas mīlēt un tikt mīlētas, bet izvēlas nepareizus paņēmienus, meklē mīlestību tur, kur to nereti atrast nav iespējams… Vīlusies sieviete meklē patvērumu, un Oskars, viņa pievilcīgā āriene, neatstāj vienaldzīgu nevienu!

Jau seriāla pirmajā sērijā bija noprotams, ka šajā seriālā būs daudz skaistu un kaislīgu brīžu, kā arī bailes un ciešanas. Ko par «Šķiršanās formulu» domā sociālo tīklu lietotāji?

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu