Skulme: Andris Bulis vairākus gadus dzīvojis divās ģimenēs (397)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire/LETA

Septembra beigās Jūrmalas Kultūras centrā notika «Dzīvības Kvota» pirmizrāde, kurā galveno lomu atveido pašmāju aktieris Andris Bulis. Pēc pirmizrādes, kuru Jūrmalā apmeklēja gan Buļa sieva Ilze, gan arī mīļotā Liene Skulme, abas dāmas publiski izteicās, ka ir ļoti pārsteigtas viena par otras klātbūtni. Šobrīd izdevumam «Vakara Ziņas» Skulme atklājusi, ka Andris jau vairākus gadus dzīvojis dubultu dzīvi - divās ģimenēs.

Skaistumkaraliene Liene Skulme izdevumam atklāja, ka Andris Bulis trīs gadu prasmīgi dzīvojis divās ģimenēs - abu īrētā dzīvoklī Iļģuciemā, kā arī sievas Ilzes Bules mājoklī Purvciemā.

«Man nebija patīkami preses slejās skatīties fotogrāfijās uz Andri un viņa sievu, ja tajā pašā laikā viņš dzīvo ar mani,» par savu pēkšņo atklātību stāsta Skulme, kura pati īsti nesaprata, kas notiek.

Liene stāsta, ka ļoti vēlējās sakārtot jautājumu ar divām ģimenēm, taču neesot arī tā, ka viņa Andri ir padzinusi, kā arī nedomā, ka viņš ir nelietis.

Jau ziņots, ka uz «Dzīvības kvota» pirmizrādi Jūrmalā sveikt aktieri Andri Bulis devās gan mīļotā sieviete Liene Skulme, gan sieva Ilze Bule. Pēc izrādes abas dāmas presei atklāti vēstīja, ka neizprot viena otras klātbūtni.

«Es nezinu, kādā sakarā viņa šeit ieradusies,» sarunā ar izdevumu «Kas Jauns» , paužot neizpratni par to, cik ilgi Skulme plāno šādā veidā turpināt, sacīja aktiera sieva. «Kur cilvēkam tādas iekšas būt tik neatlaidīgam? Andri viņa laikam ir gatava gaidīt vairākus gadus.»

Par notikušo pārsteigta bija arī Lienes Skulmes mamma, kura publiski atklāja, ka Andris melo ne tikai savai ģimenei, bet arī sabiedrībai. Abi kopā laiku pavadījuši gan ikdienā, gan dažādos ģimenes pasākumos.

Komentāri (397)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu