Kas gaidāms šomēnes? Lasi novembra mēneša horoskopā (14)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Novembra horoskops

AUNS Pateicoties paziņām vai radiniekiem, var parādīties iespēja iepazīties ar augstākā sabiedrības pārstāvjiem. Jauni kontakti veicinās jaunas perspektīvas pakāpties pa sociālās struktūras pakāpieniem. Zvaigznes būs labvēlīgas attiecībā uz jaunu sadarbību veidošanu ar ārzemju partneriem, darba komandējumiem. Kādam Aunam hobijs var negaidīti pārtapt par profesiju, tomēr rēķinies ar nopietnākiem ieguldījumiem nekā sākotnēji domāts. Mēneša nogalē iespējamas krasākas garastāvokļa maiņas. Būs grūtāk veidot attiecības ar līdzcilvēkiem. Centies apspiest paša saīgumu un nereaģē uz apkārtējo neapmierinātību, tas novērsīs tevi no iecerētā mērķa!

VĒRSIS Pašā novembra sākumā, vari saiet ragos gan ar darba kolēģiem, gan mājiniekiem. Rūpīgāk pieskati savas mantas, nestāsti nevienam, kas tev pieder, citādi vari arī šo to zaudēt. Sākot ar mēneša otro nedēļu, sevi aizvien aktīvāk sāks izpaust radošo lauciņu pārstāvji, jo īpaši ar skatuves mākslu, glezniecību saistītie Vērši. Materiālajā ziņā novembris būs sava veida pārbaudījumu periods, kura tev vajadzēs rūpīgāk izvērtēt savus izdevumus. Taču tas ne vienmēr nozīmē taupīt, atceries arī to, ka skopais maksā divreiz! Novembra izskaņa būs daudz mierīgāka un patīkamā no emocionālā viedokļa. Nav izslēgts, tev parādīsies iespēja uzlabot attiecības ar otro pusīti vai pat uzsākt kaislīgu mīlas romānu.

DVĪŅI Tev panākumi būs novērojami dažādās sfērās. Atradīsies patiesi draugi, līdzgaitnieki, ar kuriem veidosies burtiski maģiska saikne. Cilvēki un apstākļi, ar kuriem saskarsies, dos jaunas iespējas, iedvesmos paplašināt profesionālās zināšanas. Novembra mēnesis priekš tevis ir kā radīts, lai izglītotos, celtu profesionālo kvalifikāciju, apgūtu svešvalodu. Materiālajā ziņā var rasties papildus līdzekļi, kuri ļaus daudz pilnvērtīgāk apmierināt gan savas, gan tuvinieku vajadzības. Kādam Dvīnim var rasties vēlme iesaistīties kādā labdarības pasākumā. Šis mēnesis patiesi aktīvs un ražīgs var izrādīties tiem, kuri saistīti ar tirdzniecību, izdevniecību, žurnālistiku un starpnieka pakalpojumu sniegšanu. Ģimenes dzīvē veiksmīgāks būs novembra sākums un pati izskaņa.

VĒZIS Būsi gatavs ziedot savas intereses, lai ciešāk satuvinātos ar tuviniekiem, jo īpaši vecākiem. Priekšniecības aizrādījumi, kritika var graut tavu pašcieņu, tu uzskatīsi augstākstāvošo runas toni par aizskarošu, tomēr apslēpsi aizvainojumu. Mēģini rast citu ceļu, kā atrisināt konfliktu, nevis noslogot savu dvēseli ar negatīvām emocijām. Pieņemot atbildīgus lēmumus, ir vērts atcerēties, ka mēra izjūta un vēsa apdoma ir zelta vērtas. Mēneša otrajā dekādē kļūs acīmredzams Vēža zīmes pārstāvju garīgais un radošais pacēlums. Tu pratīsi izmantot savu pieaugošo potenciālu, lai sasniegtu augstāku stāvokli sabiedrībā. Visticamāk augs pašnovērtējums, parādīsies vēlēšanās iekarot aizvien jaunas virsotnes. Mīlas jomā novembris būs kaislību piesātināts, līdz ar ko, par garlaicību nebūs jāsūdzas.

LAUVA Tu, protams, negaidīsi, kamēr kādam no apkārtējiem labpatiks pievērst tev uzmanību, bet izmantosi katru iespēju krāšņi paust savu klātbūtni jebkurā sabiedrībā. Īpaši lielu vērību veltīsi komunikācijai ar priekšniecību. Tu ātri vien spēsi iekarot ietekmīgu cilvēku ievērību, tikai pielūko, lai tava uzvedība nekļūst pārlieku uzmācīga. Novembra vidus ir piemērots laiks sapulcēm, grupu terapijām, domubiedru diskusijām. Vairāki Lauvas zīmes pārstāvji uzsāks aktīvāk apmeklēt sporta zāli, vairāk uzmanības veltīs savai ārienei. Mīļotais cilvēks atbalstīs tevi ikvienā lietā, ko aizsāksi. Lieliskā saskaņa ar otro pusīti tikai veicinās tavus panākumus, dos jaunus spēkus, pārliecību par sevi. Mēneša nogalē radīsies vairāk laika atpūtai, ko arīdzan ļoti labprāt izmantosi. Iespējams, tavā mājā biežāk nekā ieraksts tiks organizētas dažādas tematiskās ballītes.

JAUNAVA Aktualizēsies ar veselīgo dzīvesveidu saistītās lietas. Kāda Jaunava nolems ieturēt diētu, cita aktīvāk pievērsīsies fiziskajiem vingrinājumiem. Katrā ziņā, labsajūta būs tiešā veidā saistīta ar apziņu, ka dari pēc iespējas visu sava ķermeņa veselības labā. Novembrī var pieaugt interese par tehniskām lietām. Iespējams, apsvērsi domu par jauna datora iegādi vai mašīnas tehnisko apkopi. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi diezgan noslēgts, it sevišķi personiska rakstura jautājumos. Daudz labprātāk darbosies vienatnē un tikai nepieciešamības gadījumā veidosi kontaktu ar ārpasauli. Mēneša izskaņā var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, mantojumiem saistītais. Esi ļoti apdomīgs it visā, kas skar juridiskas formalitātes, ilgtermiņa saistības.

SVARI Mēneša sākumā var izpausties izklaidīgums, nespēja sakoncentrēt domas darbam. Ja iespējams, svarīgākos darbus, it sevišķi līgumu parakstīšanu atliec uz novembra vidu vai pat izskaņu. Vislabāk šobrīd jutīsies tie Svaru zīmes pārstāvji, kuri savā profesionālajā lauciņā paši nosaka savu darba grafiku, paši sev ir priekšnieki. Iespējams, brīžiem pārāk saasināti uztversi jebkura veida saistības, nevēlēsies pat dzirdēt par papildus pienākumiem. Novembra vidus jau būs daudz mierīgāks, tu varēsi ne vien priecāties par pieaugošajiem ienākumiem, bet izbaudīt patiesi saskanīgu saskarsmi ar mīļoto cilvēku. Mēneša nogalē atkal pieaugs darba tempi un tev nāksies pilnībā ziedot sevi profesionālajam plānam.

SKORPIONS Skorpionu Dzimšanas dienu periodā zvaigznes iesaka rūpīgāk padomāt par saviem tālākās nākotnes plāniem, skaidrāk apzināties izmantojamās perspektīvas. Varbūt kāds no Skorpioniem spēs pamainīt, ka daža laba iecere, kura pašlaik tiek realizēta, galu galā izrādās ir neefektīva. Precētos sagaida patīkams pārsteigums. Iespējams, negaidīts ceļojums vai ļoti patīkama dāvana no laulāta puses. Kopumā novembrī ieteicams veltīt laiku savai iekšējai pasaulei, vajadzētu pēc iespējas norobežoties no liekiem kontaktiem. Zvaigznes neiesaka veidot jaunas sadarbības, formēt līgumus, jo šīs lietas var nenest vēlamo rezultātu. Kompensējot biznesam ne visai labvēlīgo periodu, kosmosa spēki dos enerģiju, lai tu spētu uzlabot attiecības ar priekšniecību, sponsoriem, aizgādņiem. Arī ģimenes dzīvē tevi gaida saticība.

STRĒLNIEKS Novembra pirmajā divās nedēļās tava uzvedība var kļūt pārlieku impulsīva, nepārdomāta. Centies rūpīgāk izvērtēt iespējamās sekas, lieki neizaicināt likteni. Dēļ saviem asajiem izteicieniem, vari itin viegli nonākt konfliktā ar apkārtējiem. Labāk ieturi diplomātisku un piezemētu nostāju, it sevišķi lietās, kuras skar darbu, sociālo statusu. Kopumā novembrī tev būs raksturīgs pieaugošs sāncensības gars, tu viennozīmīgi tieksies pēc vadošajām pozīcijām. Darba lietās šoreiz labākus rezultātus dos radoša pieeja pat visikdienišķāko pienākumu veikšanā. Zvaigznes iesaka vairāk laika veltīt bērniem. Tavām atvasītēm šobrīd ne reizi vien būs nepieciešams tavs padoms un morālais atbalsts. Mēneša izskaņā tu vēlēsies ik pa brīdim pabūt vienatnē, sakārtot savas domas, izkristalizēt turpmākos plānus.

MEŽĀZIS Lai uzturētu saskanīgākas, harmoniskākas attiecības ar līdzcilvēkiem, centies būt nedaudz piekāpīgāks savos uzskatos, atturies no liekas sīkumainības, kritizēšanas. Novembra sākums labvēlīgāks biznesa darījumiem. Turpretim privātā dzīvē var saskarties ar dažādām peripetijām. Mīļotais cilvēks var kļūt kaprīzs, pārlieku emocionāls, viņa rīcība tev būs grūti izprotama. Taču, ja būsi savaldīgs un gana pacietīgs, partnerim apniks pukoties, un agrāk vai vēlāk viņš atkal rādīs smaidīgu vaigu. Mēneša vidus sola patīkamās pārmaiņas ikdienā. Iespējams, tie būs tikai tādi nelieli, bet tomēr, ļoti patīkami sīkumi, kuri spēs ievērojami uzlabot tavu omu. Kontaktējoties ar priekšniekiem, būsi lietišķs un kodolīgs, radīsi par sevi patiesa profesionāļa iespaidu. Novembra beigās iespējams kāds tālāks brauciens vai iepazīšanās, ar kādu ietekmīgu personu.

ŪDENSVĪRS Labvēlīgs mēnesis mācībām, jo īpaši novembra pirmā puse. Studenti var mēģināt ķerties klāt iekavētajai mācību vielai, kārtot ieskaites. Ūdensvīri, kuri savu profesionālo ceļu saistījuši ar pedagoģiju, būs lojāli un pretimnākoši, mācēs ļoti skaidri un saprotami nodot savā rīcībā esošās zināšanas. Šobrīd ieteicams attīstīt ģimenes biznesu, veikt kopīgus darījumus ar brāļiem un māsām. Šāda veida aktivitātes būs ienesīgas. Lai sasniegtu labklājību, atturies no neatļautiem paņēmieniem, nepārkāp likumu, it visā centies ievērot nepieciešamās formalitātes, lai cik smieklīgas tā arīdzan neliktos. Mēneša izskaņa labvēlīga, lai pievērstos reliģiskiem, filozofiskiem jautājumiem, kā arī, lai iepazītos ar svešu tautu kultūrām, tradīcijām. Tev var nedaudz pietrūkt brīvā laika, lai atvilktu elpu, izbaudītu kopīgus mirkļus ar bērniem.

ZIVIS Zvaigznes neizslēdz iespēju, ka tavs sabiedrotais vai laulātais iegūs atzinību vai amata paaugstinājumu. Šomēnes pieaugs vēlme arī pašam tapt pamanītam, ik pa brīdim pabūt sabiedrības uzmanības centrā. Ja tev ir jāveic pārrunas ar autoritatīvām personām, labāk dari to novembra trešajā un ceturtajā nedēļā. Kādam Zivs zīmes pārstāvim var nākties doties tālāka komandējumā, kas gan tiks darīts nelabprāt, jo daudz tīkamāka tev liksies labi zināma, pārbaudīta vide, cilvēki. Taču esi bez bēdu, jaunie iespaidi, kontakti neliks tev vilties, tieši pretēji – tie sniegs līdz šim necerētas iespējas. Proti tikai tās attiecīgi izmantot! Mīlas jomā notiekošais vairāk aktualizēsies pašā novembra izskaņā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu