Princis Harijs, flirtējot ar britu sportisti, apspriež «69» pozu (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lielbritānijas princis Harijs otrdien, 18.oktobrī kopā ar princi Viljamu un Keitu Midltoni apmeklēju svinīgo britu olimpiešu un paralimpiešu pieņemšanu, kuras laikā sāka flirtēt ar vienu no zelta medaļas ieguvējām.

Princis Harijs pieņemšanas laikā devās aprunāties ar meitenēm, kuru starpā bija arī 27 gadus vecā britu hokejiste Suzana Taunseda (Susannah Townsed), kas pagājušajā nedēļā pārcieta ceļa operāciju.

Suzana pieņemšanā bija ieradusies ar kruķiem, tāpēc Harijs jokojot vaicāja, vai meitene savainojusi kāju pēc kādas ballītes. Hokejiste pēc šāda jautājuma neapjuka un princi uzjautrināja, atbildot, ka viņas celis nemaz nav savainots un ar kruķiem uz pieņemšanu viņa ieradusies tikai, lai pievērstu Harija uzmanību.

Kompānija par Suzanas un Harija jokiem pasmējās, taču princis turpināja arī ar kādu pikantu joku.

Meitenes apsprieda, ka Suzanai nepieciešami apmēram no sešiem līdz deviņiem mēnešiem, lai pilnībā atkoptos no traumas, taču Harijs it kā pārklausījās un sacīja, ka dzirdējis skaitli 69.

«Viņi sāka jokot par attiecīgo seksa pozu un to, ka hokejiste patiesībā savainojusies to izpildot,» sacīja kāds aculiecinieks.

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: AFP/Scanpix
Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu