«Islāma valsts» džihādisti nogalinājuši meiteni invalīdi (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Teroristiskais grupējums «Daesh» jeb «Islāma valsts» nošāvis meiteni invalīdi, kas kustējusies pārāk lēni, kad viņa bijusi spiesta pamest savas mājas Rufeilas ciemā Irākā, vēsta «Daily Mail».

Islāma kaujinieki likuši pamest ciemu vairākām sievietēm, kuru vidū bijusi arī meitene invalīde. Ekstrēmisti meiteni nošāvuši, galvenokārt tāpēc, ka viņa savu fizisko nepilnību dēļ nav spējusi pietiekami ātri kustēties.

Irākas speciālās vienības vadītājs norādījis, ka Rufeilas un citu tuvējo ciemu iedzīvotāji drošības apsvērumu dēļ nogādāti nometnē.

Vienība trešdien veikusi tīrīšanas operāciju, lai atbrīvotu ciemus no nemierniekiem.

Tāpat Irākas kaujinieki esot atklājuši plašu tuneļu tīklu, ko izmantojusi «Islāma valsts», lai izvairītos no uzbrukumiem.

Tiek ziņots, ka «Islāma valsts» pagājušajā nedēļā veikusi masu nāvessodus civiliedzīvotājiem un policijas darbiniekiem, kad viņi bijuši spiesti pamest savu dzīvesvietu. Drošības dienests dzīvojamās mājās uzgājis 70 civiliedzīvotāju līķus.

«Islāma valsts» esot nogalinājusi arī deviņus savus kaujiniekus, kuri mēģinājuši bēgt, iemetot viņus karstā eļļā.

Pagājušās nedēļas laikā no «Islāma valsts» kontroles esot atbrīvoti aptuveni 90 ciemi un pilsētas Irākā.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu