Kāpēc Rešetinam uz kakla ir bezgaumīgs tetovējums? (76)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sociālajā vidē daudz apspriests latviešu seriāla «Šķiršanās formulas» galvenā varoņa Oskara Damska tetovējums. Skatītāji vēlas zināt, kāpēc tik stilīgam un seksīgam tēlam uz kakla ir tik bezgaumīgs un vecmodīgs tetovējums!

Seriāla «Šķiršanās formula» galvenā varoņa Oskara Damska tēls veidots atbilstoši priekšstatam par mūsdienīgu, stilīgu, iekārojamu vīrieti. Tēla paspilgtināšanai aktieris Intars Rešetins ļāvies arī vizuālām pārvērtībām. Vīrieti, kura ķermeni dzīvē nerotā pat mazākais zemādas tintes plankumiņš, skatītāji iepazinuši ar «Tribal» stila tetovējumu uz kakla, portālam «Skaties.lv» atklāj seriāla režisors un producents Uldis Cipsts.

Pirms krīzes, kas saistīta ar šķiršanos, Oskars esot pazaudējis visu - māju, bērnu, sievu, naudu un arī brīvību. Tobrīd viņš nodarbojās ar dažādiem ekstrēmiem sporta veidiem, tāpēc viņš izvēlējies par šādu dzīvesstilu neaizmirst, uztetovējot liesmu.

«Pretstatā citiem, kuri ir piesardzīgi un uzmanīgi, Oskars izvēlas degt ar pilnu jaudu… Dodot gaismu arī citiem. Un liesma ir kreisajā pusē, simbolizējot uguni, kas nāk no sirds,» klāsta Cipsts.

«Tribal» stila tetovējumi bija aktuāli 1990. gados. Šodien to īpašniekiem par jocīgo modes vilni var būt nedaudz kauns.

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu