«Jenny May» publicē interaktīvu mūzikas video par Rīgu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātāja «Jenny May» publicējusi interaktīvo 360 grādu mūzikas video par Rīgu, informēja video producents un režisors Edgars Noskovs.

Viņš pavēstīja, ka «Jenny May» muzikālais projekts ir Latvijā un pasaulē nebijis veids, kā prezentēt galvaspilsētu, tās kultūru, cilvēkus un mūziku.

«Klips piedāvā mazliet krāsaināku skatu uz mūsu ikdienu. Lai gan ielas mums jau sniegotas, ceru, ka tas atgriezīs daļiņu vasaras un sasildīs mūsu sirdis šajā valsts svētku laikā. Šis projekts ir nebijis eksperiments gan man, gan «Jenny May», kura nekad nebaidās mesties nezināmajā. Tieši tāpēc pastāvīgi sadarbojamies,» norādīja Noskovs.

Video filmēts «Jenny May» jaunākajam singlam «Vieglāk». Savukārt klipā izmantota dziesmas versija «Louder» angļu valodā. «Šoreiz bija cita pieeja - pirmā nāca klipa ideja, tad meklējām dziesmu. Sapratām, ka šim klipa variantam vislabāk piestāvēs angliskā versija, jo tā paspilgtina klipa mērķi un domu,» skaidroja «Jenny May».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu