Andželīnu Džoliju atkal uzveikusi nopietna atkarība (63)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Andželīna Džolija, pēc šķiršanās ar Bredu Pitu, atkal nokļuvusi atkarības valgos.

Aktrise, kura sabiedrībai rādīja, ka ir lieliska māte, kura ļoti rūpējas par savu veselību, atkal ķērusies pie smēķēšanas.

Viņas tuvinieki ir ļoti satraukti. «Radar Online» Džolijas radinieki teikuši, ka ģimenes izjukšana un ar to saistītais stress ļoti satraucis aktrisi. Kaut publiskos pasākumos preses un sabiedrības klātbūtnē viņa izturas ļoti nosvērti, mājās Džolija ļauj vaļu stresam, ko cenšas mazināt ar smēķēšanu - nopietnu smēķēšanu, ko tuvinieki nosaukuši par nāvējošu, jo aktrise cigareti no rokām neizlaiž, dienā izsmēķējot divas paciņas.

Šķiršanās ar Bredu Pitu, cīņa par to, kura aizbildniecībā būs bērni, sabiedrības uzmanība – viss dara savu, un Džolija ir nemitīgā stresā un uztraukumos.

Atgādinām, ka Andželīna Džolija šķiršanās dokumentus tiesā iesniedza septembra vidū, par iemeslu minot nepārvaramas domstarpības ar vīru bērnu audzināšanas jautājumos.

Komentāri (63)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu