Foto: Kanje Vests pēc iznākšanas no slimnīcas ticies ar Trampu (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu repa zvaigzne Kanje Vests otrdien tikās ar jaunievēlēto ASV prezidentu Donaldu Trampu, pirmoreiz parādoties sabiedrībā pēc savas iznākšanas no slimnīcas.

Vests ir viens no retajiem māksliniekiem un vēl retākajām afroamerikāņu slavenībām, kas pauž atbalstu Trampam. Viņš sacīja, ka devies uz tikšanos Trampa tornī, lai apspriestu ar jaunievēlēto prezidentu jautājumus, kuri rūp minoritātēm.

Vests, kuram sekoja paša kinooperators un pārējā svīta, klusu iegāja Trampa tornī un pēc 40 minūtēm atgriezās vestibilā kopā ar Trampu. Uz jautājumu, kas tika apspriests, Tramps atbildēja: «Dzīve.»

«Vienkārši [esam] draugi. Viņš ir labs cilvēks. Ilgu laiku. Draugi ilgu laiku,» teica redzami priecīgais Tramps, kurš bija uzlicis roku Vesta plecam.

Vests, kurš bija uzvilcis melnu sporta kreklu un baltas teniskurpes, vispirms stāvēja sakrustotām rokām, kamēr reportieri apbēra viņu ar jautājumiem, tai skaitā par to, vai viņš tiešām nodomājis kandidēt prezidenta vēlēšanās 2020.gadā.

«Es pašlaik esmu šeit, tikai lai nofotografētos,» beidzot atbildēja Vests un pasmaidīja.

Vests vēlāk mikroblogu vietnē «Twitter» pastāstīja, ka ticies ar Trampu, lai apspriestu «multikulturālus jautājumus», un pievērsis uzmanību izglītības un vardarbības problēmām savā pilsētā Čikāgā.

«Es uzskatu par svarīgu, lai būtu tieša sakaru līnija ar mūsu nākamo prezidentu, ja mēs patiesi gribam pārmaiņas,» rakstīja Vests.

Slavenību dzīves mediji iepriekš bija ziņojuši, ka Vests pēc iznākšanas no slimnīcas plāno gada nogali paņemt brīvu un pavadīt laiku kopā ar ģimeni.

Vests aizpagājušajā nedēļā tika izrakstīts no slimnīcas, kur tika ievietots pēc «īslaicīgas psihozes miega trūkuma un dehidrēšanās dēļ», ziņoja mediji.

Reperis mediju uzmanības centrā nonāca novembrī ar dīvainu uzvedību koncertu laikā. Vests uz skatuves gari un plaši kritizēja politiķus, savus fanus un pauda atbalstu ASV prezidenta amatā ievēlētajam Donaldam Trampam. Viņš kritizēja arī Bejonsi un viņas vīru reperi «Jay Z», paziņojot, ka «Jay Z» rīcībā ir līdzekļi, lai viņu nogalinātu.

Uzņēmums «Live Nation», kas organizēja Vesta koncertus, galu galā atcēla visas atlikušās repera uzstāšanās ASV un Kanādā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu