Janvāra horoskops (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gui Seiz, CC BY-SA 2.0

Mēneša horoskops:

  • AUNS Nav izslēgts, ka gada sākumā nolemsi pārtraukt attiecības ar kādu cilvēku. Taču par to pārāk nepārdzīvosi, jo apzināsies, ka dotā savienība jau sen sevi ir izsmēlusi. Mēneša pirmajās divās nedēļās labprāt biežāk tiksies ar draugiem, apciemosi attālākus radiniekus. Darba jomā vēlēsies jaunus izaicinājumus, iespējas pierādīt sevi. Panākumos liela nozīme būs kontaktiem, spējai pārliecināt sarunu partneri rīkoties pēc taviem ieskaitiem. Mēneša otrajā pusē vēlams atturēties no tālākiem braucieniem, ilgtermiņa līgumu parakstīšanas. Attiecībās ar kolēģiem centies būt iejūtīgāks un atsaucīgāks. Naudas lietās vēlama dubulta apdomība, ja iespējams, atturies no parādsaistību uzņemšanās. Ģimenes dzīvē tīkami notikumi gaidāmi janvāra izskaņā. Var ne tikai uzlaboties attiecībās ar mīļoto cilvēku, bet arīdzan kāds no radu loka var piespēlēt lieliskas idejas privātajam biznesam.
  • VĒRSIS Janvāra sākumā tev izdosies tīri neslikti nopelnīt, bet tev uzreiz arī uzradīsies papildus tēriņi. Tomēr šie izdevumi, negaidītie ieguldījumi ātri vien atmaksāsies! Piemērots mēnesis, lai padomātu par papildus reklāmas pasākumiem, aktīvāk komunicētu ar sabiedrību, liktu manīt par savām nākotnes iecerēm. Mēneša vidus var mudināt apgūt jaunas zināšanas, meklēt vajadzīgo informāciju ārpus valsts robežām. Attiecībās ar otro pusīti var parādīties nelielas nesaskaņas, jo tu pārāk spītīgi turēsies pie saviem uzskatiem, neparko nevēlēsies piekāpties. Lai tomēr neciestu attiecības, mēģini būt nedaudz pielaidīgāks. Janvāra izskaņā tavu uzmanību atkal vairāk saistīs profesionālās lietas, karjeras izaugsmes jautājumi. Zvaigznes iesaka ļaut savā dzīvē ienākt pārmaiņām, nebaidīties no jauniem izaicinājumiem, pienākumiem. Lai uzturētu sevi formā, vēlams gan regulārs sporta zāles apmeklējums, gan pievēršanās garīgām praksēm, meditācijai.
  • DVĪŅI Šis mēnesis tev būs labvēlīgs, lai nokārtotu iesāktās lietas, pārliecinātos vai paveiktajā nav iezagusies kāda neuzmanības kļūda. Iespējams, ievērosi, ka priekšniecība pastiprinātāki vērtē tavu profesionālo sniegumu, tāpēc neliec vilties par sevi. Ļoti būtiska loma būs pašpārliecinātībai, jo tieši tā palīdzēs sasniegt mērķus, veiksmīgi tikt galā ar šķēršļiem. Janvāra vidū vari organizēt tikšanās ar autoritatīvām personām, meklēt atbalstu savu radošo ideju īstenošanai. Nav izslēgts, tu dosies neplānotā braucienā, kurā izdosies apvienot gan darba lietas, gan atpūtu. Mīlestība, partnerattiecības šomēnes prasīs daudz enerģijas, pat līdz pilnīgam spēku izsīkumam. Tāpēc centieties sabalansēt laiku, spēkus starp māju, darbu un mīlas fronti. Janvāra nogalē tev izdosies nedaudz vairāk laika atlicināt sev, atpūtai, ģimenei. Tevi priecēs saskanīgās attiecības ar atvasītēm, kuras darīs tevi lepnu ar saviem ārpusskolas sasniegumiem.
  • VĒZIS Sarežģīts laiks, jo daudzus notikumus nespēsi ietekmēt, kaut arī vistiešākajā veidā būsi tajos iesaistīts. Iespējamas konfliktsituācijas darbā un mājās. Tomēr, to ir iespējams mainīt, ja vien atturēties no rīcības emociju iespaidā un neļausi pagātnes kļūdām atkārtoties. Svarīgi novest līdz galam iesāktās lietas un būt apdomīgākam ar dotajiem solījumiem. Nav vēlams neko būtisku uzsākt, mainīt, slēgt līgumus, stāties jaunā darbā, amatā. Saņemtā informācija ir kārtīgi jāpārbauda, jo daļa no tās var izrādīties maldinoša, klaji nepatiesa. Kopsummā šomēnes centies būt principiāls un godīgs! Naudas lietās vajadzētu būt atturīgākam, neļauties pierunāt sevi uzņemties liekas kredītsaistības, neiesaistīties apšaubāmos darījumos. Labāk šobrīd iztiec ar pašreizējiem ienākumiem un vairāk uzmanības velti jaunu zināšanu apguvei, esošo profesionālo iemaņu pieslīpēšanai. Mājas dzīvē īpaši patīkama var izrādīties janvāra izskaņa.
  • LAUVA Ja vien negulēsi uz veciem lauriem, tev izdosies nostiprināt savu autoritāti kolēģu, priekšniecības acīs. Veiksmīgs mēnesis, lai uzsāktu personīgo biznesu, jo tu vislabāk jutīsies, atrodoties priekšnieka krēslā. Vari rīkot prezentācijas, viesības, aktīvāk pievērsties reklāmas pasākumiem. Mēneša vidū tevi var pārņemt radošs noskaņojums, dažas Lauvas pat var nolemt pievērsties mākslas pasaulei. Var pastiprināties kāda cilvēka ietekme uz tevi. Iespējams, tevī negaidīti uzplauks romantiskas jūtas pret kādu no kolēģiem. Janvāra izskaņa būs jauks laiks ģimenes cilvēkiem. Bērni tieksies pēc tavas sabiedrības, prasīs padomu. Lielāku uzmanību pievērs viņu ģērbšanās stilam, vēlāk būs grūti to mainīt. Netērē laiku darbam vai mācībām, kas tevi patiesībā neinteresē.
  • JAUNAVA Zvaigžņu labvēlība šomēnes piešķirs tev spēku un centību, kurus tu prasmīgi spēsi novirzīt darba jautājumu risināšanai. Iespējamas labvēlīgas pārmaiņas darbā, var palielināties ienākumi, galvenais, ticēt sev un nenobīties no lielākas atbildības. Janvāra vidus piemērots laiks, lai izietu kvalifikācijas celšanas kursus, lai dziļāk izstudētu darbam nepieciešamos materiālus. No darba brīvajā laikā tu nejauši vari satikt paziņas, kuri sen nav redzēti, visticamāk bez kopīgas pasēdēšanas un iegrimšanas atmiņās šajā gadījumā neiztikt. Mēnesim tuvojoties izskaņa, kāda Jaunava var vēlēties uzsākt slepenu mīlas piedzīvojumu, bet ņem vērā, ka tev var neizdoties šos noslēpumu saglabāt neatklātu! Turklāt tevi aiz deguna var vadāt tieši jauniegūtais romantiskais partneris. Pašā janvāra nobeigumā vari doties nelielā izklaides braucienā.
  • SVARI Nāksies vien atlocīt piedurknes un bez liekas filozofēšanas mesties iekšā darbos. Mierini sevi ar domu, ka ieguldītās pūles ātri vien sāks nest savus augļus. Veiksmīgs mēnesis tiem Svariem, kuri saistīti ar masu medijiem, informācijas apmaiņu, kā arī ar mākslu, dizainu. Saskarsmē ar kolēģiem mācēsi rast īstos vārdus, lai pierunātu viņus rīkoties pēc taviem ieskatiem. Arī attiecībās ar priekšniecību, nebūsi uz mutes kritis, vajadzīgajā brīdī aktīvi aizstāvēsi savas intereses. Janvāra periodā iespējami vairāki ārzemju komandējumi, kontakti ar citu zemju partneriem. Privātai dzīvei svarīgāks var izrādīties janvāra vidus un nogale. Šajos periodos iespējami gan kāpumi, gan kritumi. Tomēr, kopumā mīlas jomā viss ritēs uz pozitīvas nots. Tas lielā mērā pateicoties tavām pielāgošanās spējām un šarmam.
  • SKORPIONS Tev šis būs izglītošanās un rosības mēnesis. Piemērots periods mācībām, sevišķi valodu un tehnisko zināšanu apgūšanai. Vari ieguldīt naudu perspektīvos projektos, bet tikai tajā gadījumā, ja vari pilnībā paļauties uz sadarbības partneriem. Mēneša sākumā pievērs īpašu uzmanību saņemtajai informācijai, proti, pārbaudi to, neļauj neprecizitātēm ietekmēt citādi labvēlīgo iznākumu. Janvāra vidū droši vari doties komandējumā, ceļojumā, vārdu sakot – tālā ceļā. Varbūt kāds Skorpions vēlēsies padižoties savas otrās pusītes priekšā, iegādājoties viņai dārgu dāvanu. Brīvie zīmes pārstāvji nenoguruši meklēs iepazīšanās iespējas. Vislabāk to būtu darīt domubiedru grupās, interešu saietos, arī ceļojumu laikā. Mēneša nogalē vajadzēs nopietnāk pievērsties darbam. Iespējams, privātās dzīves norises pirms tam būs tevi padarījušas nedaudz izklaidīgāku, un nu atkal būs nepieciešams kļūt lietišķākam.
  • STRĒLNIEKS Janvāris tev būs labvēlīgs, lai sadarbotos ar ārzemju partneriem, kā arī ar reklāmas, izdevniecības, filozofijas vai pedagoģijas pārstāvjiem. Toties nevajadzētu steigties ar līgumu slēgšanu, kas saistīti ar finansējumu, kredītiem, apdrošināšanu. Lai uzlabotu savu materiālo stāvokli, būsi gatavs ieguldīt daudz laika un enerģijas. Savā rīcībā vajadzētu pieturēties pie morāles un taisnības principiem, jo pretējā gadījumā vari pazaudēt to, ko jau esi sasniedzis. Tiecoties pēc dažādības un pārmaiņām, kāds Strēlnieks var nolemt krasi mainīt savu izskatu vai pat izšķirties par labu plastiskajai operācijai. Ar pēdējo gan steigties nevajadzētu, jo panāktais rezultāts var neattaisnot cerības! Ģimenes dzīve tev nesīs prieku un gandarījumu, jo īpaši laiks, kas pavadīts kopā ar atvasītēm.
  • MEŽĀZIS Esi atvērtāks pārmaiņām, jaunai informācijai, novitātēm profesionālajā lauciņā. Kopumā šomēnes ies kā pa kalniem, sevišķi darba jomā. Taču labās attiecības ar priekšniecību palīdzēs risināt radušos šķēršļus daudz harmoniskāk un ātrāk. Vēl viens ieteikums, rūpīgi ievērot visas formalitātes, jo īpaši, ja tava saimnieciskā darbībā ir saistīta ar finansēm, apdrošināšanu. Nav izslēgts, tavu darbavietu apciemos kāda negaidīta pārbaude, jo svarīgāk, lai visi dokumenti atbilstu vajadzīgajām prasībām. Attiecības kolektīvā būs labas, jūs labprāt viens otru atbalstīsiet grūtā brīdī. Tiem Mežāža zīmes pārstāvjiem, kuri šobrīd cer uz paaugstinājumu amatā, diemžēl nāksies nedaudz pagaidīt! Un varbūt labi vien ir, jo laiks ļaus saprast, ko patiesi vēlies sasniegt savā karjeras kāpumā. Mājas lietās viss ritēs savu gaitu. Tu zināsi, kā iepriecināt tuviniekus. Izrādot rūpes par viņiem, arī pats saņemsi pretī neviltotu uzmanību un siltumu.
  • ŪDENSVĪRS Gads tev sāksies ļoti ražīgi, centies maksimāli izmantot savas psihologa dotības, oriģinālo skatu uz ikdienu un plašo kontaktu loku. Attiecībās ar kolēģiem, līdzgaitniekiem valdīs abpusēja sapratne, harmonija. Nav izslēgts, tu vēlēsies pastiprinātāku uzmanību veltīt jaunu profesionālo iemaņu apguvei vai izmēģināt spēkus līdz šim svešā lauciņā. Būtiski nešaubīties par pieņemtajiem lēmumiem. Ja reiz esi izdarījis kādu izvēli, pieturies pie tās, neļauj šaubām sagrozīt sev galvu. Privātajā jomā tev vajadzēs savu telpu, sajusties neatkarīgam. Tai paša laikā, centies neatgrūst partneri, ja viņš vēlas vairāk laika pavadīt kopā. Centies rast zelta vidusceļu starp savām un partnera vajadzībām. Naudas lietām veiksmīgāka būs janvāra nogale. Savukārt radošās ieceres labāk ieplāno mēneša sākumā.
  • ZIVIS Šajā mēnesī tev daudz kas izdosies, tavs enerģētiskais potenciāls būs patiesi augsts. Iespējams, iesaistīsies kādā sabiedriskajā kustībā, sajutīsi vēlmi pievērsties labdarībai. Tu alksi viest dažādas reformas gan darbā, gan mājās. Labs laiks lietišķa rakstura pārrunām, ja nepieciešams, tu droši vari kāpt uz skatuves, uzrunāt plašāku auditoriju. Janvārī izcelsies radošo profesiju pārstāvji. Pastāv labas iespējas uzlabot savu sabiedrisko tēlu, celt prestižu. Materiālais stāvoklis bažas neradīs, tomēr pārāk tērēties arī nevajadzētu! Mājas lietās vēlēsies, lai viss notiek pēc tava prāta, taču mīļotajam būs savs viedoklis par to. Galvenais, neieslīksti asās diskusijās, šoreiz labāk piekāpties mīļā miera labad. Saskarsmē ar atvasītēm būs nedaudz vieglāk rast kopīgu valodu. Nav izslēgts, ka visa ģimene kopīgi pievērsīsieties jaunam vaļaspriekam.
Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu