Terorakts Stambulā: Vainīgā meklējumi turpinās (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Joprojām turpinās uzbrucēja Stambulas nakts klubam meklēšana. Kā vēsta «The Independent», pagaidām par uzbrukumu Stambulas naktsklubam Jaungada naktī, kad tika nogalināti 39 cilvēki, atbildību nav uzņēmies neviens grupējums. Tiesa, neoficiāla informācija liecina, ka par notikušo tiek vainota «Islāma valsts». 

Tiek vēstīts, ka policija uzbrukumā saskatījusi līdzības ar pagājušā gada jūnija uzbrukumu Stambulas Ataturka lidostai. Prezidents Redžeps Tajips Erdogans paziņojis, ka Turcija cīnīsies pret terorismu līdz pat uzvarai.

Pagaidām uzbrukuma motīvi nav skaidri, taču aizdomas par šī uzbrukuma organizāciju krīt uz «Islāma valsti», kura ir saistīta ar vismaz diviem teroraktiem pagājušajā gadā.

Iepriekš vēstīts, ka Jaungada naktī Stambulā notika uzbrukums naktsklubam, kurā tika nogalināti 39 cilvēki, un ievainoti vēl vairāki desmiti cilvēku.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu