Krievu teātrī Seņkovs iestudē Brehta lugu «Krietnais cilvēks no Sečuānas» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Rīgas Krievu teātrī režisors Elmārs Seņkovs iestudē Bertolta Brehta lugu «Krietnais cilvēks no Sečuānas», informēja teātra Mārketinga un reklāmas nodaļas vadītāja Inga Aizbalte.

Viņa pavēstīja, ka Rīgas Krievu teātra vēsturē ir bijuši trīs iestudējumi pēc Bertolta Brehta sacerējumiem - «Kaukāza krīta aplis» un «Trīsgrašu opera» Arkādija Kaca režijā, kā arī «Lielskungs Puntila un viņa kalps Mati» Semjona Loseva režijā.

Izrādes tapšanā piedalās komponists Pauls Desau, tulkotājs Jegors Peregudovs, par scenogrāfiju un video atbildīgā Katrīna Neiburga, horeogrāfe Agate Bankava, aranžētājs Edgars Mākens, gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš, kā arī dramaturģijas konsultante Justīne Kļava.

Par godu iestudējuma pirmizrādei 7.februārī plkst.15 teātra Retro zālē notiks preses konference, kurā piedalīsies Seņkovs, Kļava un galvenās lomas atveidotāja Jekaterina Frolova.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu