Attiecību eksperts: Šī pazīme liecina, ka jums jāšķiras (75)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Scanpix

Saprast, kad ir īstais brīdis, lai atvadītos no sava partnera, var būt arī visai sarežģīts process. Kad ir īstais brīdis, lai to darītu? Vai es sāpināšu savu partneri? Ja nu es to nožēlošu? Attiecību eksperts Džeims Prīss (James Preece) uzskata, ka attiecību pārtraukšanā jāņem vērā viena būtiska pazīme, kas ir kā signāls tam, ka kaut kas nav kārtībā.

«Ja tu nemitīgi domā par to, kā būtu, ja tev būtu attiecības ar kādu citu cilvēki, tad ir īstais brīdis pārtraukt esošās attiecības,» viņš uzskata, paužot viedokli britu portālam «Daily Mail».

Prīss norāda, ka dažreiz nebūt nav slikti pafantazēt par attiecībām, piemēram, ar kādu slavenību, tomēr jāņem vērā, ka nemitīgi domājot par attiecībām ar citiem, pašam sev ir jāuzdod jautājums - kāpēc tā?

Vai arī tu skaties citu cilvēku virzienā un apskaud savas brīvās draudzenes, kā arī baidies, ka daudz ko palaid garām? Ja atbilde ir jā, tad Džeimss uzskata, ka, pārtraucot esošās attiecības, šīm fantāzijām ir jāļaujas.

«Visi šie ir nopietni brīdinājuma signāli, ka kaut kas nav kārtībā ar tavām attiecībām,» viņš uzskata. «Ja tu arvien vairāk un vairāk domā par citiem cilvēkiem, tas gandrīz vienmēr nozīmē to, ka tev ir garlaicīgi. Tiklīdz tas sāk notikt, dzirkstele sāk ātri pazust un tev pazūd arī gribasspēks kaut ko uzlabot.»

Džeimss ir pārliecināts, ka garlaicīgi attiecībās cilvēkiem kļūst brīžos, kad ir iestājusies rutīna: «Kad nenotiek nekas oriģināls un jautrs, tu sāc skatīties citā virzienā, lai šīs emocijas atrastu.»

Ja tomēr vēlies savas attiecības uzlabot, attiecību eksperts norāda, ka tas ir jādara nekavējoties, organizējot, piemēram, regulārus randiņus vai darot lietas citādāk, nekā tas vienmēr bijis ierasts.

«Tikai atceries, ka ir daudz labāk izkļūt no «mirušām attiecībām», nekā tās turpināt,» viņš norāda.

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu