Nedēļas horoskops: 13.-19. februāris (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CaptPiper, CC BY-NC 2.0

Nedēļas horoskops: 

  • Auns: Tev darbs vien būs prātā, iespējams, apsvērsi kādu vilinošu piedāvājumu. Pieaugs tavas ambīcijas, kas liks mainīt profesiju vai tiekties pēc labāka amata. Dažiem uzlabosies finansiālais stāvoklis, citi vismaz tiks vaļā no parādiem. No darba brīvajā laikā pievērsīsies saviem neskaitāmajiem hobijiem, kopumā maz laika pavadīsi mājās, un arī tad būsi aizņemts pats ar sevi. Lieki piebilst, ka laulāto draugu satrauks tavs uzmanības trūkums.
  • Vērsis: Svarīgi, lai tu nodarbotos tikai ar lietām, kas patīk un kurās esi kompetents. Centies atbrīvoties no visa traucējošā, novecojušā, ievies savā ikdienā novitātes. Ja nepieciešams, vari pamainīt mājas iekārtojumu, tā iešūposi jaunas enerģijas. Partnerattiecībās valdīs lietišķums, sevišķi, ja sen esi ar kādu kopā. Tieši tāpēc brīvdienās tieksies pēc sabiedrības, meklēsi līdzīgi domājošos, jo mājās sēdēt negribēsi. Nesāc jaunu sakaru aprēķina vadīts!
  • Dvīņi: Uzlabosies attiecības ar kādu kolēģi, kas ļaus ražīgi strādāt un kopīgiem spēkiem gūt panākumus darbā. Labs laiks kursu uzsākšanai. Pārāk netērējies, pat, ja negaidīti tiec pie skanošā, tas nenozīmē, ka tik pat pēkšņi situācija nevar mainīties. Ieteicams atteikties no ekstremāliem sporta veidiem, jo pastāv traumatisma risks. Tevi gaida iepazīšanās ar kādu ārzemnieku darba vai privātā kontekstā, varbūt pat saņemsi ielūgumu paviesoties citā valstī.
  • Vēzis: Kāds notikums būs izsitis tevi no līdzsvara, daudz prātosi, kā atrisināt radušos situāciju. Iespējams, tu pārāk pārdzīvo lietas, ko tāpat nespēj mainīt, raugi, lai emocijas nesāk ietekmēt tavu veselību. Katrā ziņā profilaktiskas darbības garastāvokļa un fiziskās kondīcijas uzlabošanai nenāks par sliktu. Vari apmeklēt peldbaseinu, pirti, jo ūdens ir tavs elements. Sieviešu kārtas pārstāves var cerēt, ka mīļotais cilvēks palutinās. Nav vēlams kārtot ar nekustamo īpašumu saistītas lietas.
  • Lauva: Mainīga nedēļa, te veiksies, te ne pārāk. Tu visu uztversi samērā saasināti, ātri reaģēsi uz strīdus situācijām, kas var novest pie asām vārdu pārmaiņām ar apkārtējiem. Centies nerīkoties emociju vadīts, ja esi ko ieplānojis, noved līdz galam. Ja nemitīgi mainīsi viedokli, atstāsi neuzticama cilvēka iespaidu un tavu prestižu darbā tas nekādi necels. Slikto omu gribēsi “noskalot” ar glāzi alkohola, tomēr tas visu var sarežģīt vēl vairāk.
  • Jaunava: Iespējamas svarīgas tikšanās, jaunas iepazīšanās, kādas no lietišķajām attiecībām var pāraugt ciešā draudzībā. Nedēļas sākumā vēlams lielu uzmanību veltīt profesionālajām lietām. Vari paaugstināt kvalifikāciju, ja nepieciešams. Nekādā gadījumā nepakļaujies citu ietekmei, centies pats pieņemt svarīgus lēmumus, vienalga vai tie skar privāto dzīvi vai darbu. Varbūt būsi nolēmis izmēģināt kādu diētu vai iegādāsies sporta zāles abonementu.
  • Svari: Veiksmīgs laiks Svariem juristiem, viņiem būs daudz darba, toties visu atsvērs prieks par spēju palīdzēt, atrisināt sarežģītas lietas. Starp citu, neatkarīgi no profesijas, darbosies kā starpnieks kolēģu vai tuvinieku jautājumu kārtošanā. Daiļā dzimuma pārstāves gādās, lai mājas būtu skaisti iekārtotas un ģimenē valdītu miers un saticība. Esi piesardzīgs, ja nepazīstamas personas izsaka piedāvājumus, kur iesaistīta liela nauda. Kalsi lielus nākotnes plānus.
  • Skorpions: Darbs paliks otrajā plānā, vismaz tik ilgi, kamēr sakārtosi attiecības ar tuviniekiem. Kāds tevi var patiesi nokaitināt, tomēr nesāc karu, citādi tas nebeigsies nekad. Labāk veiksies tiem, kas nesen iepazinušies, viņi baudīs mīlas priekus un nebēdās par apkārt notiekošo. Tev tiks piedāvātas dažādas atpūtas un izklaides iespējas, tomēr tu dosi priekšroku idillei divatā. Daži aizrausies ar ezotēriku, veselīgo dzīves veidu un varbūt pat sludinās to citiem.
  • Strēlnieks: Pār tevi sabruks dažādas likstas, būs jārisina kā savas, tā apkārtējo problēmas. Bruņojies ar pacietību, palīdzi apkārtējiem ar padomu, tomēr neiesaisties nekādos finanšu darījumos un neaizdod naudu! Par sevi liks manīt kāds skauģis, bet nesāc tērēt laiku arī viņam, gan jau citreiz noskaidrosit savas attiecības. Ja lieto sabiedrisko transportu, sargi personīgās mantas. Kad pienāks brīvdienas, atviegloti nopūtīsies, ka šī nedēļa reiz nu ir galā.
  • Mežāzis: Tu būsi aktīvs, strādāsi pie imidža, izteicieniem, gribēsi uzspodrināt savu tēlu apkārtējo, bet jo sevišķi priekšniecības acīs. Nedēļas sākums paies aktīvi plānojot tālāko nākotni. Būsi apņēmies uzlabot savu finansiālo stāvokli un sakārtot privāto dzīvi. Ja vēlies iepazīties – uz priekšu! Toties, tiem, kam mīlas dzīve izgājusi no rāmjiem, nāksies sapurināties un sarīkot romantiskas vakariņas, lai izrunātos ar laulāto draugu.
  • Ūdensvīrs: Aktīva nedēļa, rausies uz visām pusēm. Kāds saņems jaunu darba piedāvājumu ar labu atalgojumu. Darba attiecībās lielu lomu spēlēs personīgās simpātijas vai antipātijas. Laiks, kad vēlams pārtraukt tos sakarus, kas tevi negatīvi ietekmē, velk uz leju. Tai pat laikā nesteidzies ar jaunu mīlas attiecību veidošanu, jo iespējams, jāpaiet zināmam laikam, lai tu spētu uz visu raudzīties objektīvi. Neatstāj savas personīgās mantas bez uzraudzības, sevišķi, ja dodies ceļojumā.
  • Zivis: Darbā pārāk nāksies pielāgoties situācijām, pats nebūsi noteicējs un tas tevi satrauks. Raudzīsies tālēs zilajās, sapņosi par braucienu, atpūtu, jūru un sauli. Ziemas nogurums liks par sevi manīt, varbūt no rītiem būs grūti celties, bet vakaros liksies uz auss sev netipiskā laikā. Var paveikties loterijā vai kā citādi negaidīti tiksi pie naudiņas. Ja meklē domubiedrus, tad pēkšņi var izrādīties, ka viņi visu laiku bijuši tev blakus.
Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu