Foto: Palestīniešu frizieris ieveido klientu matus tos aizdedzinot (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Palestīniešu izcelsmes frizieris un bārddzinis Ramadans Odvans (Ramadan Odwan) Palestīnas Vidusjūras piekrastes rajonā atvēris savu frizētavu, kurā savus klientus apkalpo visai īpašā veidā - aizdedzinot viņu matus ar uguni.

Frizieris Ramadans Odvans, kurš savā nozarē strādā jau apmēram 18 gadus, saviem klientiem aizdedzina matus, tādā veidā tos ieveidojot un iztaisnojot.

Pirms šīs procedūras veikšanas uz matiem tiek uzklāts kāds aizsargājošs līdzeklis, kura sastāvu Odvans neatklāj. Tālāk mati ar uguns palīdzību tiek dedzināti apmēram 10 līdz 15 sekundes.

«Cilvēki ir palikuši traki šī dēļ, daudzi ziņkārīgi vēlas piedzīvot šādu pieredzi un viņi nebaidās,» aģentūrai «Reuters» atklājis frizētavas īpašnieks. «Cilvēkiem šeit patīk piedzīvojumi.»

Odvans atklāj, ka šī procedūra ir droša, un divu mēnešu laikā neesot noticis neviens incidents. Par matu ieveidošanu un taisnošanu ar uguns palīdzību frizieris iekasē 20 šekeļus, kas ir gandrīz 5 eiro.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu