Harisons Fords gandrīz ietriecas lidmašīnā ar 116 pasažieriem (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktieris Harisons Fords gandrīz izraisījis nopietnu avāriju ar savu lidaparātu gandrīz aizķerot lidmašīnu «Boeing 737» ar 110 pasažieriem uz klāja, vēsta «dailymail.co.uk». Šī nav pirmā reize, kad 74 gadus vecais aktieris pieļauj kļūmi aviosatiksmē. 2015. gadā viņš piedzīvoja patiesu nopietnu avāriju.

Pirmdien aktieris centās piezemēties Džona Veina lidostā, Kalifornijā. Vadības tornis lika viņam izmantot skrejceļu, tomēr aktieris pārpratuma pēc novirzījies uz manevrēšanas ceļu un knapi pārlidojis pāri «American Airlines» gaisa kuģim ar 116 pasažieriem uz klāja. «Vai tai lidmašīnai bija jābūt zem manis?» Fords vēl pajautājis lidostas satiksmes regulētājam.

Aktieris pārvietojās ar vienmotora lidaparātu «Husky Aviat A-1C».

Federālā Aviācijas administrācija šobrīd izskata incidentu un tas var rezultēties vai nu ar brīdinājumu, vai pat pilota licences atņemšanu.

Kopš Harisonam Fordam ir pilota licence viņš iekūlies nepatikšanās jau vairākkārt, bet sevišķi nopietns gadījums notika 2015.gadā. Toreiz Forda lidaparātam pārstāja darboties motors, tomēr aktieris saglabājis vēsu prātu. Viņš ziņojis lidostai, ka netiks līdz skrejceļam. Tad, noplanējis no gandrīz kilometra augstuma izvēlējies kā avārijas nosēšanās vietu golfa laukumu, lai neietriektos blakusesošajā dzīvojamajā rajonā. Pēc avārijas viņš guvis galvas traumu un ar stipri asiņojošu brūci nogādāts slimnīcā. Viņam konstatēts arī rokas lūzums.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu