Elīna Fīrmane velta sevi ģimenei un atgriešanos TV ekrānos neplāno (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Smaidīgā un humora pilnā TV vadītāja Elīna Fīrmane (agrāk zināma kā Doļģe) pagaidām ekrānos atgriezties neplānojot, vēsta žurnāls «Kas Jauns». Šādu informāciju paliecinājis viņas laulātais draugs - sabiedrisko attiecību speciālists Oskars Fīrmanis.

Elīna nav manīta ne tikai TV ekrānos, bet arī vairs neapmeklē populāras ballītes. «Gan es, gan Elīna pašlaik cenšamies turēties pa gabalu no publiskās dzīves. Mums viss ir labi. Audzinām meitu un dzīvojam ģimenes dzīvi,» žurnālam atklājis Oskars.

 

Laimīgi! #uzdevums #kāzas

A post shared by @elinafirmane on

Elīna pēc aktīva darba TV ekrānos bija nodevusies aizkadra darbiem un producēja tādus raidījumus kā «Mūsdienu Latvijas garša», «Ēdiena daba», «Zeltiņa šovs». «Bet tā mediju vide cilvēku diezgan nesaudzīgi izsūc. Tad ir nepieciešama atelpa vai jāsmeļas idejas kam nebijušam,» piebildis Elīnas vīrs.

Elīna tagad esot vairāk vai mazāk prom no televīzijas un tā esot viņas izvēle. Prioritāte esot divarpus gadus vecā meitiņa Karolīna un Elīna mammas lomai nododoties ar lielu prieku. Abas arī bija lielas atbalstītājas tēva florbola gaitās:

 

A post shared by @elinafirmane on

Kopā ar Oskaru Elīna pirmoreiz sabiedrībā izgāja 2012.gada beigās. Toreiz Fīrmanis atklāja, ka ar Elīnu ir pazīstams jau vairākus gadus - abi savulaik mācījušies vienā universitātē.

2014.gada 17.septembrī pasaulē nāca Elīnas un Oskara meitiņa Karolīna, bet 2016.gada septembrī pāris iestūrēja laulības ostā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu