Foto: Intars Busulis prezentē jauno albumu «Nākamā pietura» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

1. martā Spīķeru koncertzālē ar sirsnīgu, saviesīgu pasākumu savu jauno soloalbumu «Nākamā pietura» prezentēja dziedātājs Intars Busulis. Albumā iekļautas Kārļa Lāča un paša Intara Busuļa komponētās dziesmas ar Māras Zālītes, Imanta Ziedoņa, Jāņa Elsberga, Kārļa Vērdiņa, Ilmāra Šlāpina un Annas Auziņas vārdiem.

Albuma prezentācija bija ļoti apmeklēta un tajā bija manāmi arī sabiedrībā zināmi cilvēki - eksprezidents Valdis Zatlers, mūziķe Linda Leen, diriģents Ints Teterovskis, Rīgas Viļņi valdes priekšsēdētāja Aija Simsone, uņēmējs Pēteris Šmidre un citi.

«Mēs, kā vienmēr, detonējam mūsu stilu kā eksperimentālo popmūziku,» albuma muzikālo noskaņu raksturo Intars Busulis. Mēs eksperimentējam. Eksperimenti ar skaņām, ar melodijām, ar fomām - ar visu, ar ko var eksperimentēt mūzikā, to mēs esam ielikuši šajā albumā,» intervijā Latvijas Radio par jauno albumu stāstījis Busulis.

Singls «Debesis» no jaunā albuma:

Singls «Nākamā pietura» no jaunā albuma:

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu