Nedēļas horoskops: 13. - 19. marts (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: marumeganechan, CC BY-NC-ND 2.0

Nedēļas horoskops:

  • Auns: Nedēļas sākumā būsi pacilātā garastāvoklī, darbs ies no rokas, arī priekšniecība slavēs. Sevišķi pirmdien, otrdien vēlams uzcītīgi darboties, veidot jaunus sakarus, tikties ar darījuma partneriem. Mīlas lietās būs vērojams progress pateicoties tavam šarmam, spējai uzklausīt partneri. Sākot no piektdienas būsi nedaudz noslēpumains, un kādam tas radīs aizdomas, ka tu kaut ko perini. Patiesībā tu tikai kalsi jaunus plānus un pagaidām nevēlēsies tos darīt zināmus plašākām masām.
  • Vērsis: Darbā būsi aktīvs, tev netrūks sekotāju, lieliski pratīsi sadalīt darba pienākumus. Iespējams, ka spēku pieplūdums un iedvesma radīsies tīri personisku apsvērumu dēļ. Kāds būs iemīlējies, cits vienkārši baudīs pavasara dvesmas un jutīsies apgarots. Labs laiks masu mediju jomas pārstāvjiem, jo radošo ideju netrūks, iespēju tās realizēt tāpat. Vēlams iesaistīties kādās domu biedru grupās internetā vai klātienē, lai iegūtu jaunas zināšanas un kontaktus.
  • Dvīņi: Klāt pavasaris – mīlestības un romantikas laiks. Tu ar pilnu krūti metīsies piedzīvojumos, apmeklēsi dažādus kultūras pasākumus, tiksies ar līdzīgi domājošiem, un pats galvenais – neiztrūks arī mīlas randiņi. Daiļā dzimuma pārstāves būs neapmierinātas ar sava drēbju skapja saturu, tāpēc paputinās vīra vai pašas savu kontu. Tā vien šķiet, ka darbā parādīsies tikai pienākuma pēc, domās klīdīsi kur citur. Kādam dvīnim izdosies paņemt dažas brīvas dienas.
  • Vēzis: Labvēlīgs laiks cilvēkiem, kas darbojas radošajās profesijās. Iespējama laba peļņa un jauni, izdevīgi piedāvājumi. Neatsakies no kāda brauciena, iespējams tā laikā gūsi ne tikai krāšņus iespaidus, bet satiksi kādu svarīgu cilvēku. Būsi labā fiziskā formā, būs prieks raudzīties spogulī. Bērnu audzināšanai izvēlies netradicionālas metodes. Vari, piemēram, apmeklēt astrologu, lai uzzinātu savas atvasītes talantus un potences. Pievērs uzmanību sapņiem!
  • Lauva: Ja vēlies pasaulei parādīt uz ko esi spējīgs, dari to, nestāvi malā! Panākumi sekos tikai tad, ja esi jau pietiekami daudz ieguldījis sevis izaugsmē, kā arī turpināsi būt aktīvs. Finansiālais stāvoklis var uzlaboties, tomēr nesteidz tūlīt visu naudu ieguldīt mājas labiekārtošanā un komforta radīšanā. Toties vari parūpēties par bērnu labklājību, protams, ja viņi vēl nav sasnieguši pilngadību. Nedaudz var pieklibot veselība, varbūt vēlams apmeklēt masāžas procedūras.
  • Jaunava: Viss būs atkarīgs no tā, kādas attiecības tev veidosies ar kolēģiem un bosu. Ja darbā viss būs kārtībā, tevi mājās nesastapt, bet, ja karjerā neveiksies, tieši pretēji, vēlēsies būt tuvinieku lokā. Bieži vien tavs un sabiedrības viedoklis nesaskanēs, varbūt gribēsi, lai viss notiek pārāk perfekti vai par daudz kritizēsi apkārtējos. Nedēļas nogale visnotaļ mierīgāka, harmoniskāka. Nav izslēgta romantiska iepazīšanās vai pat iemīlēšanās no pirmā acu skata.
  • Svari: Nedēļas sākumā nedrīkst riskēt, domā ko dari un runā, lai nenonāktu sarežģītā situācijā. Nav vēlams kārtot nopietnus darījumus, apmeklēt valsts iestādes vai uzmākties priekšniecībai ar saviem priekšlikumiem. Sākot no ceturtdienas zvaigznes atkal būs pret tevi labvēlīgas, patiksi apkārtējiem, būsi atvērts un dāsns. Vēlams ņemt dalību dažādos pasākumos, kā darbā, tā arī ārpus tā. Vari arī pats saorganizēt ko interesantu, radošā gara tev netrūks. Svētdien nepalaid garām kādu pārraidi.
  • Skorpions: Pirms sākt kādu lielu projektu, apdomā, ko iekļaut savā komandā, kam patiesi vari uzticēties, ar ko sastrādāties. Arī privātā kontekstā vari veikt nelielu “revīziju” draugu rindās, varbūt ar kādu jau sen netiecies un jūs vairs nekas nesaista. Netērē laiku liekām sarunām, nevajadzīgiem kontaktiem un neesi konservatīvs, meklē jaunas pazīšanās iespējas! Brīvdienās labprāt pievērsīsies hobijam vai dosies uz sporta zāli uzlabot fizisko formu.
  • Strēlnieks: Priekšplānā izvirzīsies attiecības ar ģimenes locekļiem, mājas rūpes. Iespējams, darbā centīsies izprasīt kādu brīvu stundiņu vai pat dienu, lai sakārtotu privātās lietas. Kāds varbūt būs pievērsies jaunas dzīves vietas meklējumiem vai mitekļa labiekārtošanai. Labs laiks zināšanu gūšanai, sevišķi garīga satura. Tiem, kas paši pasniedz lekcijas, pulcē ap sevi domu biedrus, labs laiks autoritātes nostiprināšanai, jaunu interesentu piesaistīšanai. Aizraus prāta spēles.
  • Mežāzis: Beidzot arī pacietīgais mežāzis tiks atalgots par saviem pūliņiem. Saņemsi iekavēto algu vai prēmiju par labi veiktajiem pienākumiem. Katrā ziņā eiro maciņā ieripos un tu droši varēsi doties uz veikalu, lai iegādātos kādu sen kārotu lietiņu vai pat vēl vairāk, atļausies sev nelielu ceļojumu. Jaunu lietu sākšanai šobrīd nav piemērots brīdis, vairāk uzmanības jāpievērš sev, savām interesēm, ieskaitot partnerattiecību tēmu. Pievērsīsi pastiprinātu uzmanību veselīgajam dzīves veidam.
  • Ūdensvīrs: Veiksies intelektuālā darba veicējiem, varbūt saņemsi jaunus piedāvājumus vai pasūtījumus. Patiks, ja varēsi darboties iedvesmas brīžos, kaut naktī, tikai ne piespiedu kārtā noteiktajā darba režīmā. Var sarežģīties attiecības ar gados vecākiem kolēģiem, kas tavas inovatīvās metodes negribēs pieņemt. Iespējams, satiksi cilvēkus no senas pagātnes, kopīgi kavēsieties atmiņās par aizgājušiem laikiem. Brīvdienas pavadīsi kā sirds tīko, varbūt aktīvi darbosies pa māju.
  • Zivis: Tavi uzskati par kādu cilvēku var krasi mainīties, pie kam diemžēl uz slikto pusi. Darbā vieglāk būs saprasties ar sieviešu kārtas pārstāvēm. Tās zivis, kas šajā nedēļā svin dzimšanas dienu, būs sarūpējušas cienastu kolēģiem, tomēr svētku sajūta var izpalikt. Varbūt nedaudz māks vientulības sajūta vai pat traucēs nelielas veselības problēmas. Mierinājumu sniegs filozofiskas grāmatas, tuva cilvēka klātbūtne un sevis palutināšana. Taupi enerģiju, nepārpūlies!
Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu