Nedēļas horoskops: 20. - 26. marts (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: senza senso, CC BY-SA 2.0

Nedēļas horoskops: 

  • Auns: Nedēļas sākums nav piemērots ceļojuma uzsākšanai un svarīgu līgumu slēgšanai. Vari pievērst uzmanību veselības uzlabošanai, pievēršoties fiziskām aktivitātēm. Saņemsi pastiprinātu pretējā dzimuma uzmanību, reizēm tas tracinās, tomēr kopumā glaimos. Iespējams, arī pats metīsi acis uz kādu personu, bet traucēs fakts, ka cilvēks jau ir saistīts. Sākot no ceturtdienas vari atkal aktīvi mesties iekšā darbos, jo vairāk sevi parādīsi, jo ticamāk, ka tiksi pie algas pielikuma.
  • Vērsis: Kopumā labs laiks cerību piepildīšanai, tomēr svarīgi, lai darbojies komandā. Tieši tāpēc būs svarīgi uzturēties to cilvēku kompānijā, kas tevi saprot un atbalsta nevis tracina un atņem spēkus. Mīļotais cilvēks būs sagatavojis tev patīkamu pārsteigumu, varbūt pat dosieties neplānotā ceļojumā. Tu būsi nedaudz atstājis novārtā saimnieciskos darbus mājās. Atceries, ka pēc fen šui, visam jābūt tīram un sakoptam, citādi veiksme iet secen.
  • Dvīņi: Jaunas lietas nesāc, labāk pabeidz iesākto. Tevi vairāk aizraus privātā jomā notiekošais nevis darba lietas. Darbosies vairāk materiālu apsvērumu vadīts, kamēr domas un sirds būs pavisam kur citur. Kādam pavasara dvesmas liks aizdomāties par mīlestību, otro pusīti, tās meklējumiem, kamēr precētie baudīs ģimenes priekus un likstas. Centies izvairīties no nakts izklaidēm un dažādām avantūrām, ko piedāvās draugi. Kļūsi par autoritāti kāda cilvēka acīs.
  • Vēzis: Godīgi runājot, šī nebūs tava zvaigžņu stunda, pie kam pats vien būsi pie tā vainojams. Tu esi izpalīdzīgs, gribi parūpēties par visiem, tomēr šoreiz pārspīlēsi un cilvēki sāks to uzskatīt par iejaukšanos viņu dzīvēs. Arī partnerattiecību skaidrošanai nav īstais laiks. Ieteicams sakoncentrēties darba pienākumu veikšanai, tas ļaus kaut nedaudz atbrīvoties no sliktā garastāvokļa. Ja saglabāsi dzīvesprieku, uzlabosies imunitāte, ja skumsi, veselība var sākt klibot.
  • Lauva: Šonedēļ visu ieplāno laicīgi. Priekšplānā izvirzīsies materiālie jautājumi. Te nu jāsaka, katram tiks pēc nopelniem! Kas ražīgi strādājis, varēs iegādāties sen kārotās lietas, kas slinkojis un dzīvojis pāri līdzekļiem, varēs vainot pats sevi, ja tagad josta būs jāsavelk ciešāk. Neiesaisties apšaubāmās afērās, pat, ja tās piedāvā it kā uzticami cilvēki. Nedēļas nogalē gribēsi baudīt divvientulību ar otro pusīti, gādāsi, lai romantiskais vakars izdotos gods godam.
  • Jaunava: Veiksmīgs laiks, padosies viss, kam ķersies klāt. Galvenais noticēt savām spējām un nepalikt otrā plānā, ja vari spēlēt galveno vijoli. Pastāv iespējas izcelties priekšniecības acīs, tai pat laikā nesabojājot attiecības ar kolēģiem. Tieši pretēji darba biedri tevi cienīs un ņems par piemēru. Ja nepieciešama nauda kāda projekta veikšanai, nekautrējies par to runāt. Tava laulības dzīve ir nedaudz ierūsējusi, tāpēc ārpus darba atrodi laiku kopīgiem pasākumiem ar mīļoto.
  • Svari: No vienas puses tev būs nepieciešama nauda kāda pasākuma realizēšanai vai garderobes atjaunošanai. No otras puses būsi slinks, strādāt īpaši nevēlēsies, varbūt vairāk cerēsi uz negaidītu peļņas piedāvājumu vai atbalstu no kāda puses. Kāds izliksies apslimis, lai nebūtu jāiet uz darbu. Radušos brīvo laiku gan velti netērēsi, kopā ar otro pusīti kaldināsi visādus atpūtas plānus. Jādomā, ka šīs nedēļas vieglprātība atmaksāsies pavisam drīz.
  • Skorpions: Pirmdien apsvērsi domu par ārsta apmeklējumu, varbūt jau kādu laiku nejutīsies labi. Kādam tas būs tikai pavasara nogurums, kamēr citam hroniska kaite, kas atkal liks par sevi manīt. Iespējams, pienācis laiks pamainīt ēdienkarti, pameklēt kādu diētu, ne tikai, lai notievētu, bet attīrītu organismu. Privātā dzīvē būs iestājusies krīze, nav izslēgts, ka nolemsi šķirties, ja ne pavisam, tad vismaz uz laiku. Tomēr neskatoties uz visu, ar darba lietām tu lieliski tiksi galā.
  • Strēlnieks: Svarīgi, lai tev būtu mērķis uz ko tiekties, motivācija, tad daudz ko paveiksi. Ja boss pamanīs tavas aktivitātes, esi drošs, ka drīz varēsi nesatraukties par savu finansiālo stāvokli. Uzlabosies attiecības ar līdzcilvēkiem, varbūt biežāk kā parasti tiksi ielūgts uz ballītēm. Būsi aizņemts ar darbu, savām interesēm un attiecības ar mīļoto cilvēku nedaudz atstāsi novārtā. Brīvdienās ieteicams ar steigu mainīt situāciju, izdomā, kā sagādāt otram patīkamus brīžus.
  • Mežāzis: Būsi norūpējies par savu finansiālo stāvoklis, sevišķi, ja darba devējs laikā neizmaksās algu. Kāds apsvērs iespējas meklēt citu darbu, kāds tomēr saglabās uzticību esošajam, lai tur vai kas. Daudz strādāsi, mājās atgriezīsies pavēlu, tas viss var pasliktināt attiecības ģimenē. Vismaz bērniem noteikti atrod laiku, jo vēlāk vairs iekavēto neatgūsi. Savās problēmās ne ar vienu nevēlēsies dalīties, tomēr paturot visu pie sevis, riskē ar nervu pārslodzi.
  • Ūdensvīrs: Situācijas, kurās nonāksi var būt visādas, dažas pat bīstamas, tomēr tev blakus būs sargeņģelis. Tad nu palīdzi viņam, un arī pats centies neiesaistīties trakos pasākumos, vēlu vakaros apkārt nestaigā. Tavi sasniegumi darbā būs atkarīgi no komandas darba, tāpēc necenties visu paveikt viens, dalies plānos ar kolēģiem. Mīlas frontē pa vecam, tieksies pēc brīvības, ko otram būs grūti pieņemt, tomēr līdz konfliktam nenonāks. Sestdien gribēsi paslinkot, ilgāk pagulēt.
  • Zivis: Laimīgs jutīsies tikai tad, ja arī tev tuvie cilvēki būs smaidīgi. Daudz laika veltīsi citu problēmu risināšanai, pat, ja tie būs svešinieki. Sāpīgi pārdzīvosi kritiku darbā, pie kam iespējams, tā būs nepamatota, kas aizskars vēl dziļāk. Iespējama iepazīšanās, kas mainīs ierasto dienas ritmu, jo turpmāk pievērsīsies citām aktivitātēm, tēmām. Radošie zīmes pārstāvji var radīt kādu šedevru, varbūt negaidīti atklāsi sevī dzejnieka talantu.
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu