Nedēļas horoskops: 27. marts - 2. aprīlis (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PLR_Photos, CC BY-SA 2.0

Horoskops marta pēdējai nedēļai:

  • AUNS Pats par sevi brīnīsies - idejas kā mājas, tik jānotic tām un dzīve ies kalnā augšā. Sevišķi pirmdien prātā ienāks ne viena vien doma, kas arī apkārtējos uzrunās. Savukārt, trešdien, parūpējies, lai iepatiktos līdzcilvēkiem. Tas gan nenozīmē, ka jāspēlē teātri, tieši pretēji – esi dabisks, atvērts, komunikabls un viss izdosies. Veiksies arī attiecībās ar mīļoto cilvēku, kāds sen ieildzis konflikts beidzot atrisināsies. Svētdienu pavadi mājinieku lokā – dabā vai kur citur.
  • VĒRSIS Svarīgi vai mācēsi reaģēt uz neadekvātām situācijām, kā arī iejusties dažādās kompānijās. Pastāv iespēja gūt autoritāti vai zaudēt, ja kļūsi stūrgalvīgs, pārāk turēsies tikai pie savas taisnības. Ceturtdien neļaujies mirkļa vājumam, nekrīti depresijā. Paies diena, paies arī rūpes, tāpēc neiespringsti, bet dari savu darāmo. Nedēļas nogalē pievērsīsies dzīves vietas labiekārtošanas darbiem. Kāds vērsis apsvērs mājas iegādes jautājumus, meklēs internetā piedāvājumus.
  • DVĪŅI Tev šķitīs, ka esi zirgā un lielisks visās iespējamās izpausmēs, tomēr iespējams, ka ne visi būs ar tevi vienās domās. Katrā ziņā pirmdien nesāc bārstīt asprātības un uzspiest citiem savu viedokli, lai nenonāktu muļķa lomā. Kopumā šonedēļ būs pagrūti koncentrēties darba pienākumu veikšanai. Varbūt tev vienkārši nepieciešama atelpa? Vīriešu kārtas pārstāvjiem klāsies vieglāk vai arī viņi ne tik ļoti ņems pie sirds notiekošo. Attiecībās ar otro pusīti, esi atklāts, lai nerodas pārpratumi.
  • VĒZIS Pirmdien vari pievērsties uzkopšanas darbiem mājās vai ofisā. Izmet visu lieko, nevajadzīgo un veic revīziju arī savā makā, somā, skapī. Tas palīdzēs atbrīvoties no sliktām enerģijām, pagātnes ietekmēm. Sākot no ceturtdienas, izmanto savu šarmu, labās rakstura īpašības, lai iepatiktos līdzcilvēkiem. Tai pat laikā, nerīkojies pārāk savtīgu interešu vadīts un nevēli nevienam sliktu. Radinieki var uzrasties tavā dzīvē un atstāt zināmas pēdas tavā liktenī.
  • LAUVA Tu būsi ar kaut ko neapmierināts, tomēr saprast, kas tieši uztrauks lauvas karalisko sirdi būs pagrūti ne tikai tev, bet arī līdzcilvēkiem. Apkārtējie, sajūtot tavu nedaudz depresīvo noskaņu, centīsies visādi izlīdzēt. Kāds to darīs no sirds, cits vienkārši izdabājot un cerot uz tavu labklājību. Daiļā dzimuma pārstāves būs nemierā ar savu izskatu un darīs visu, lai to uzlabotu – kam SPA, kam trenažieru zāle, citai veikalu «ķemmēšana».
  • JAUNAVA Pārāk aizspriedumaini raudzīsies uz pasauli, sev apkārt notiekošo. Nemeklē visur sazvērniekus un problēmas, jo viss ir daudz vienkāršāk. Ja esi nolēmis iegādāties kādu datorprogrammu vai jaunākās tehnoloģijas, droši vaicā speciālistu atzinumus, palīdzību, jo iespējams pats netiksi galā. Šajā nedēļā sestdiena būs tava zvaigžņu stunda, vari prezentēt jaunas idejas, tikties ar domu biedriem, uzstāties plašākas auditorijas priekšā vai atklāt jūtas mīļotajam.
  • SVARI Pirmdien tev palīdzēs nevis veselais saprāts, bet intuīcija. Varbūt naktī būsi redzējis zīmīgu sapni un centīsies to iztulkot pat ar interneta starpniecību. Kāds zīmes pārstāvis būs traki samīlējies, tai pat laikā ne katrs saņems atbildi uz savām jūtām. Nedēļas vidū vēlams pievērsties darba jautājumu kārtošanai, varbūt kādam kolēģim būs labs plāns, kas noderēs jums abiem. Nekaitini tuviniekus, arī viņu pacietības mērs nav neizmērojams.
  • SKORPIONS Veiksies tiem, kas darbojas projektēšanas, arhitektūras un režijas jomās. Spēsi visu salikt pa plauktiņiem, tev būs savs pasaules redzējums. Reizēm, tava taisnības mīlestība pārkāps visas robežas un savējo «pulkā» paliks arvien mazāk sekotāju, atbalstītāju. Sestdien centies nesākt kritizēt līdzcilvēkus, bet, ja mēle tā vien niez…labāk izvairies no publisku pasākumu apmeklēšanas. Lai nu kā, bet savas atvasītes gan saudzē un neizrādi, kam te pieder vara un teikšana!
  • STRĒLNIEKS Tev patīk ceļot? Nav problēmu! Vari doties kruīzā, bet, ja esi nolēmis palikt mājās, rēķinies, ka no ārzemnieku tēmas neaizmuksi – kādam gaidāms tālu viesu apciemojums, cits nolems darboties tūrisma jomā profesionāli. Esi piesardzīgs ar ieguldījumiem, naudu pa labi, pa kreisi, neizšķied! Pat brīvdienas pavadīsi visai saspringti un diez vai atpūšoties. Varbūt pārskatīsi darba grāmatvedību, bet nav izslēgts, ka satrauks ģimenes budžeta tēmas.
  • MEŽĀZIS Tev veiksies, tikai notici saviem spēkiem! Jau sākot no otrdienas vari realizēt savas idejas, klāstīt plānus kolēģiem un priekšniecībai. Ja esi saistīts ar grāmatvedību, lietvedību, jurisprudenci, tad zini, ka izdosies salikt punktus uz «i». Ģimene ne vienmēr izpratīs tavus centienus, tomēr klusībā tevi mīlēs un atbalstīs. Ja saglabāsi dzīvesprieku, tev veiksies, pie kam iegūsi sekotājus. Bet, ja netiec galā saviem spēkiem, nekautrējies lūgt atbalstu.
  • ŪDENSVĪRS Tev netrūks plānu un ideju, tomēr šis ir tas retais gadījums, ka ne visam vēlams īstenoties dzīvē. Nesatraucies, ja ne visi tevi saprot, atbalsta…drīzāk notici sev!!! Ja esi saistīts ar filozofisko pasaules redzējumu te būs vieglāk, atradīsies arī domubiedri. Vēlams daudz laika veltīt sev, arī atpūtai, relaksācijai. Vari apmeklēt SPA centrus, ezoteriskus seminārus un vienkārši atpūsties pēc savas gaumes un iespējām. Tava otrā pusīte pateiks priekšā, ko labāk darīt.
  • ZIVIS Tu vēl joprojām neesi ticis skaidrībā par savām attiecībām. Tomēr šis notikums ietekmēs arī tavas darba spējas, tad pieņem reiz lēmumu – šķirties vai būt kopā ar mīļoto cilvēku! Zivis, kas darbojas sev atbilstošās jomās – rūpes, filozofija, radošums, dizains, psiholoģija…jutīsies kā savā ādā un spēs pierādīt uz ko ir spējīgas. Savukārt, tās, kas iedomājas, ka ir izcilas grāmatvedes pievilsies, un ne tikai šonedēļ. Vīriešu kārtas pārstāvjiem ir labas izredzes gūt atzinību pretējā dzimuma acīs.
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu