Nedēļas horoskops: 3. - 9. aprīlis (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Nedēļas horoskops:

  • AUNS Tev jākoncentrē visi spēki, lai šajā nedēļā panāktu pēc iespējas vairāk. Varētu teikt, ka zaļā gaisma garantēta ikvienā ceļā pa kuru dosies. Nedēļas sākumā vari dibināt kontaktus, rīkot sapulces, kā arī kārtot finanšu lietas. Neskatoties uz aizņemtību darbā, spēsi rast laiku arī mājas labiekārtošanai, kā arī cik vien spēsi pavadīsi laiku kopā ar tuviniekiem. Tieši viņu atbalsts stimulēs tevi jauniem panākumiem. Brīvdienās dodies apciemot sen neredzētus draugus.
  • VĒRSIS Tava augstprātība var kādam nepatikt, ja nevēlies iedzīvoties nelabvēļos, mazāk cel degunu mākoņos, esi atvērts un draudzīgs. Nedēļas vidū tev izdosies piesaistīt vajadzīgo cilvēku uzmanību, kas ļaus ātrāk realizēt kādu iecerēto projektu. Būsi romantiski noskaņots, centīsies pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku. Pastāv labas iepazīšanās iespējas. Svētdien izstarosi ap sevi pozitīvu enerģiju, priecāsies, ja arī apkārtējiem klāsies labi.
  • DVĪŅI Kāds sāncensis tev mīs uz papēžiem, tomēr, ja rīkosies pietiekami gudri, ātri vien viņu atmaskosi un noliksi pie vietas. Labs laiks redzesloka paplašināšanai, vari iestāties kādos kursos vai apmeklēt vienas dienas semināru. Tev patiks, ja iegūto informāciju varēsi ātri likt lietā. Zinātkāre ir laba lieta, kamēr ziņkārība ne pārāk, tāpēc nebāz degunu lietās, kas uz tevi neattiecas. Ja mīlas frontē neiet kā vēlies, nemeklē vainu sevī vai otrā cilvēkā, iespējams tie ir ārēji apstākļi, kas drīz sakārtosies.
  • VĒZIS Būsi pilns uzņēmības veikt lielas lietas, pie kam visādi centīsies iesaistīt savos plānos arī apkārtējos. Tomēr diez vai tavas ieceres sakritīs ar citu cilvēku domām un ticamāk, ka viņi tavu uzvedību uztvers kā spiedienu. Ja esi nolēmis iegādāties jaunu apģērbu, noteikti nežēlo naudu, meklējot lētāko preci, jo zināms, ka skopais maksā divreiz. Brīvdienās pievērsīsies mājas lietu kārtošanai, attiecībām ar bērniem. Varbūt apsvērsi ideju par vasarnīcas iegādi.
  • LAUVA Tavi panākumi būs atkarīgi no pašsajūtas, tāpēc, ja esi apslimis, pavadi kādu dienu gultā, lai vēlāk ar pilnu sparu varētu nodoties darba lietām. Kopumā labs laiks pārmaiņām, pat, ja vispirms tās notiek tevī iekšēji. Savus plānus pagaidām paturi pie sevis, lai kāds nenoceļ tev ideju no deguna gala. Un neļauj nevienam sevi ietekmēt, apstādināt! Nedēļas otrajā pusē saņemsi komplimentus no pretējā dzimuma puses, labprāt apmeklēsi dažādus kultūras pasākumus.
  • JAUNAVA Pavasaris tevi spārnos jauniem darbiem, būsi enerģijas pārpilns. Labprāt izmēģināsi savus spēkus vēl neapgūtos lauciņos, kā arī nebaidīsies aizstāvēt savas idejas priekšniecības acīs. Ar savu rīcību iedvesmosi arī apkārtējos, gūsi atbalstītājus. Noteikti parūpējies par savas fiziskās formas uzlabošanu. Vari apmeklēt sporta zāli vai peldbaseinu, arī vienkāršas pastaigas svaigā gaisā nāks par labu. Tava otrā pusīte būs sagādājusi pārsteigumu.
  • SVARI Daiļā dzimuma pārstāves šajā nedēļā vairāk iegūs pateicoties savam ārējam tēlam, komunicēšanas spējām nevis zināšanām. Tas, protams, tracinās, ja netiksi profesionāli novērtēta, tomēr labāk tā, nekā -nekā, izmanto iespēju! Veiksies radošo zīmju pārstāvjiem, vari izstādīt savus darbus, piedalīties mākslas pasākumos, tikai nekļūsti iedomīgs, ja saņem daudz komplimentu. Nedēļas nogalē nesāc jaunus darbus, pabeidz iesāktās lietas un atpūties.
  • SKORPIONS Tev labāk padosies garīga rakstura darbi, varbūt lasīsi lekciju par saviem pētījumiem, dalīsies ar apkārtējiem atklāsmēs. Daži aizrausies ar mistisko pasauli, apmeklējot attiecīgus speciālistus vai nodarbības. Katrā ziņā svarīgi saglabāt mēra sajūtu un mācēt savienot klasisko pasaules uztveri ar netradicionālo nevis pieslieties tikai vienai. Privātā jomā veiksies, jo sevišķi, ja pratīsi diplomātiski «atbrīvoties» no kāda sāncenša.
  • STRĒLNIEKS Tev šķitīs, ka esi lielisks kombinators, kāds parasti arī esi, bet ne šoreiz. Risks neattaisnosies, tāpat arī lieli ieguldījumi, labāk vairākkārt pārdomā pirms ko jaunu uzsāc. Nav izslēgts, ka tevi no sliedēm būs izsitis kāds cits, tāpēc mazāk uzticies mazpazīstamām personām biznesa jautājumus kārtojot. Sestdien vari uzrīkot mājas ballīti vai aiziet ar draugiem uz restorānu, kamēr svētdien vēlams pievērsties mājas labiekārtošanas darbiem.
  • MEŽĀZIS Tevi būs grūti izprast, garastāvoklis mainīsies, vēlmes tāpat. Galvenais centies nenonākt konfliktsituācijās tikai savas stūrgalvības dēļ. Arī attiecībās ar atvasītēm, esi maigāks, ne jau uz viņām jāizgāž savas dusmas. Iespējams, pie vainas tavam stāvoklim būs nesaskaņas ar laulāto draugu vai vēl ļaunāk viņa trūkums dzīvē. Tomēr, kā teikt – nāks laiks, nāks padoms un šī situācija noregulēsies, daba pati parūpēsies par to, lai tev viss būtu labi, ja vien esi to pelnījis.
  • ŪDENSVĪRS Ar aizdomām skatīsies uz kolēģiem, uzskatot, ka pret tevi kāds ko perina. Iespējams, tava intuīcija būs nekļūdīga. Daudz domāsi par to, cik piemērota tev ir konkrētā darba vieta vai profesija kopumā. Katrā ziņā, pārmaiņas tev nāks par labu, pat, ja tās nerealizēsies tūlīt. Ja esi fen šui cienītājs, vari aktivizēt miteklī biznesa zonu, kas palīdzēs ātrāk sasniegt mērķus. Brīvo laiku, ja tāds vispār būs, pavadi kopā ar domu biedriem, bet netiecies pēc sabiedrības, kurā tevi neizprot.
  • ZIVIS Pavasara nogurums būs kā ar roku noņemts, gan darbā, gan mājās izpaudīsies gana enerģiski. Tai pat laikā tavas aktivitātes ne katram būs pa prātam, tāpēc, ja ievies ko pavisam kardinālu, labāk iepriekš par to brīdini. Sieviešu kārtas pārstāvēm patiks iepirkties, arī apdāvināt citus, pie kam šoreiz finanšu līdzekļi to patiesi atļaus. Iespējams, nejauši uzskriesi virsū senam paziņam un atklāsi, ka jums ir līdzīgas nodarbošanās, kas ļaus atkal satuvināties.
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu