Ufo pukojas, ka pie viņa «Latvijas Gāzē» cilvēki prasa naudu (129)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Komiķis, radio balss un pasākumu vadītājs Kaspars Upacieris jeb Ufo 2016. gada novembrī uzsāka darbu uzņēmēja Aigara Kalvīša vadītajā akciju sabiedrībā «Latvijas Gāze» kā sabiedrisko attiecību speciālists. Ufo stāsta, ka pie viņa bērnības drauga Kalvīša nāk daudz cilvēku, kuri vēlas tikt sponsorēti, taču bieži vien nākas atteikt.

«Trakākais, ka cilvēki izdomā kaut kādas lietas, kas viņiem liekas ārkārtīgi svarīgas, bet tā nebūt nav. Mēdz būt situācijas, ka cilvēks nāk un prasa naudu, tomēr iespējami dažādi iemesli, kādēļ mēs viņa aktivitātes neatbalstīsim. Kad prasītājiem ir atteikts, viņi mēdz apvainoties, ka netika sponsorēti. Cilvēki uzskata, ja kādam pieder liels uzņēmums, kuram ir laba pelņa, tad viss ir jāsponsorē. Bet tā nav,» žurnālam «Vakara Ziņas» pastāstīja Upacieris.

Piemēram, pie viņa vērsusies kāda jauniešu grupa, kura vēlējās startēt konkursā ar filmu, bet pirms darba uzsākšanas lūdza 500 eiro. «Pēc tam, kad materiāls ir nofilmēts, tad var nākt un rādīt savu produktu,» skaidro Ufo.

Viņš atklāj, ka cilvēkiem, kuriem vajag naudu projektiem, iespējams, nevajag sākt ar lieliem un zināmiem uzņēmumiem: «Tādā gadījumā tie, kas mēģina atrast sev sponsorus, vienkārši paņemiet uzņēmuma gada pārskatus, kuros parādās visādas firmas, un paskatieties, kas pelna visvairāk. To noskaidrojuši, ejiet un citiem paprasiet 10 000 eiro, sakot: «Dodiet mums naudu!»,» tā Upacieris.

Ufo savā karjerā visplašāk pazīstams ar dalību «Radio SWH» rīta raidījumā «BB brokastis», kuru no 1997. gada līdz 2013. gadam vadīja kopā ar kolēģi Andri Freidenfeldu jeb «Fredi».

Komentāri (129)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu