Aktrisi Amandu Bainsu tagad nav iespējams atpazīt (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

31 gadu vecā amerikāņu aktrise Amanda Bainsa, kura bērnībā iemantoja vispasaules slavu, tagad mainījusies teju līdz nepazīšanai un metusi pie malas savu kādreizējo karjeru.

Paparaci ik pa laikam izdodas viņu iemūžināt savas «dzīves treneres» Džojas Stīvensas (Joy Stevens) pavadībā vai pastaigājamies ar cigareti zobos. Savu 31. dzimšanas dienu kādreizējā zvaigzne pavadīja kopā ar Stīvensu barojot bezpajumtniekus Losandželosā.

Kā zināms, vēl 2010. gadā viņa iekļuva vīriešu dzīvesstila žurnāla «Maxim» ikgadējā simts seksīgāko sieviešu topā, ieņemot 15. vietu. Vēlāk sekoja vairāki skandāli par braukšanu dzērumā un narkotiku ietekmē, kā arī nonākšana rehabilitācijas iestādēs un nopietnu psiholoģisku problēmu ārstēšana.

Bainsas aktrises karjera iesākās televīzijas kanālā «Nickelodeon» - viņa ir filmējusies vairākās kinofilmās, galvenokārt komēdijās, piemēram, «Big Fat Liar» («Lielais, resnais melis»), «What a Girl Wants» («Ko vēlas meitene»), «Robots» («Roboti»), «She's the Man» («Viņa ir viņš») un «Easy A» («Vieglas uzvedības teicamniece»).

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu