«Pludmales patruļa» aktrise uz pirmizrādi ierodas ar dekoltē līdz nabai (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/ Scanpix

Filmas «Baywatch» («Pludmales patruļa») 31 gadu vecā aktrise Aleksandra Anna Daddario (Alexandra Anna Daddario) 30. maijā Berlīnē uz kinolentes pirmizrādi ieradās, tērpusies, šķiet, tikai žaketei līdzīgā kleitā un kurpēs.

Zilacainā skaistule, kura filmā atveido Sammeru Kvinu (Summer Quinn), uz paklāja žilbināja apkārtējos ar savu iespaidīgo dekoltē, kas sniedzās teju līdz nabai.

Daddario aktrises karjeru uzsāka 16 gadu vecumā un pasaulē pazīstama ar dalību filmās «Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief» («Pērsijs Džeksons un Olimpieši: Zibens nolaupītājs »), «Percy Jackson: Sea of Monsters» («Pērsijs Džeksons: Monstru jūra ») un «San Andreas» («Sanandreasa lūzums»).

Kā zināms, galvenās lomas jaunajā kinolentē, kas balstīta uz šāda paša nosaukuma seriālu, spēlē aktieri Zeks Efrons un Dveins Džonsons – tieši tetovētais milzis uzņēmies leģendāro Miča Bukanona lomu, ko savulaik atveidoja Deivids Haselhofs.

Oriģinālais seriāls «Baywatch» tika demonstrēts no 1989. līdz 2001. gadam

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu