Īrijas tiesas priekšā stājies latvietis, kurš draudējis nogalināt slimnīcas medbrāli (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kevin_Morris, CC BY-NC 2.0

Īrijas tiesas priekšā otrdien, 6. jūnijā, stājies latvietis par draudiem nogalināt Dublinas slimnīcas medbrāli, vēsta portāls «Baltic Ireland». 

Vīrietis 2013. gada 30. oktobrī ārkārtas medicīniskās palīdzības nodaļā Dublinā sagrābis medbrāļa apkakli un draudējis viņu nogalināt.

Agresivitāte parādījusies uzreiz pēc tam, kad viņš ar ātro palīdzību tika nogādāts vienā no Dublinas slimnīcām, kur viņam tika izmērīts asinsspiediens.

Viņš tika izmeklēts, lai izvērtētu, kāda medicīniskā palīdzība būtu jāsniedz, un tika noteikts, ka vīrietim jāizmēra asinsspiediens, taču viņš sagrāba medicīnas darbinieka apkakli un teica, ka gatavojas «nogalināt medbrāli un sevi».

Darbinieks aktivizēja panikas signalizāciju, pēc kā ieradās apsardze un piespieda vīrieti atbrīvot mediķa apkakli.

Apsūdzētā advokāts tiesā sacīja, ka viņa klients līdz incidentam nebija nonācis policijas uzmanības lokā, bet laikā, kad nonāca slimnīcā, viņš cieta no depresijas un nevēlējās apzināti nevienam nodarīt ļaunu.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu