Krievijas amatpersona: Rietumvalstis «ģenētiski nemīl» slāvu kultūras (490)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Sankciju politika liecina par to, ka Rietumvalstis «ģenētiski nemīl» slāvu kultūras, paziņojis Krievijas Valsts domes spīkers Vjačeslavs Volodins, komentējot ASV sankciju pret Baltkrieviju pagarināšanu, vēsta «Interfax». 

Pēc Volodina vārdiem, sankcijas pret Krieviju un Baltkrieviju tiek noteiktas sistemātiski. «Tas jau sāk atstāt saprāta robežas, un var runāt par to, kas stāv aiz šīm sankcijām - cīnoties pret slāviem,» teica Vlodins. Viņš piebilda, ka šajā gadījumā jārunā par «patoloģisku neiecietību» pret slāvu valstīm.

Viņš izteica pārliecību, ka protesta akcijas Krievijā atbalsta Rietumvalstis cerībā, ka tās «uzkarsēs» situāciju valstī. «Skaidrs, ka viņiem [Rietumiem] jo sliktāk [Krievijā] jo labāk. Tāpēc atbalsta. Tas ir viens no veidiem kā cīnīties un gūt apmierinājumu no tā, ko paši radījuši,» teica Volodins.

14. jūnijā ASV prezidents Donalds Tramps uz gadu pagarināja sankcijas attiecībā pret Baltkrieviju. Tāpat ASV Senātā tuvākajā laikā izskatīs jaunu sankciju projektu pret Krieviju.

12. jūnijā vairākās Krievijas pilsētās notika protesta akcijas pret valdošo korupciju. Šajos mītiņos tika aizturēti vairāki simti cilvēku.

Komentāri (490)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu