«Saimnieks meklē sievu» brašuļi atklāj ideālās sievietes parametrus (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

«Saimnieks meklē sievu» ceturtajā sezonā sevi piesaka 10 brīvi saimnieki, kuriem vajag mīļu un gādīgu saimnieci, kura varētu kļūt par viņu sievu.

Radījuma vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare pirmajā sērijā ciemojās pie brīvajiem vīriem, lai dotu tiem iespēju uzrunāt un mēģināt iekārdināt potenciālās līgaviņas.

Šī ir iespēja brīvajām Latvijas meitenēm nolūkot sev potenciālo līgavaini! Dāmām ir tieši mēnesis laika, lai izvēlētos īsto (ja vien kāds uzreiz nebūs iekritis sirdī) un uzrakstītu viņam vēstuli! Kā atzīst šova vadītāja, lielāka uzmanība tiek pievērsta ar roku rakstītām vēstulēm, kurām pievienota arī topošās līgaviņas fotogrāfija.

Lielākoties saimnieki meklē vienkāršu un sirsnīgu meiteni, kurai nav iebildumu pret lauku darbiem. Tāpat dāmai sevi jākopj un jābūt atvērtai uz trakulībām.

saimnieki ir dažādi

Kā vēsta raidījuma producenti, 11 epizodes, kur redzēsim piecu visvairāk vēstuļu saņēmušo saimnieku un viņu potenciālo līgaviņu piedzīvojumus, būs skatāmas rudenī.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu